نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
عجب !! دوست من ، بنده دو سال هست پارتنر CloudFlare م ، کلا برنامه پارتنرشیپ CloudFlare هم رایگان هست و هم ساده ،

چه نیازی هست ک سرور های دوستان بیان تو پنل شما ؟ و شما ب تنظیمات تک تک سایت هاشون دسترسی داشته باشید ؟!

هیچ کس از این آموزش استفاده نکنه ، برید ب خود CloudFlare یک ایمیل بدید (از ایمیل @اسم شرکت استفاده کنید.) ، ب راحتی API رو در اختیار شما قرار میدن ، نیازی نیست همچین ریسک بیخودی کنید ، اونم ب خاطر پلاگینی ک از نطر تیم هایی مثل کانفیگ سرور کلا جز ضرر چیزی برای وب سرور شما نداره !!!

با تشکر ...
اقای محترم

من سوالم را از شما مجدد می پرسم

1. شما نوشته اید که "" چه نیازی هست ک سرور های دوستان بیان تو پنل شما ؟ و شما ب تنظیمات تک تک سایت هاشون دسترسی داشته باشید ؟!""

لطفا اثبات کنید که بعد از نصب این پلاگین ، سایت لایسنس ها به تنظیمات تک تک سایت ها دسترسی دارند

2. شما گفته اید که "" اونم ب خاطر پلاگینی ک از نطر تیم هایی مثل کانفیگ سرور کلا جز ضرر چیزی برای وب سرور شما نداره !!! ""

شما در سایت خودتان ، بالای فوتر ، عکس کلود را گذاشته ای و متن "" با سرویس كلاود همیشه آنلاین باشید ، آریان سرور بعنوان پارتنر رسمی كلاود فلير این امکان رو به شما میدهد که با یک کلیک از امکانات كلاود فلير استفاده کنید ، قرار گیری بروی كلاود باعث افزایش امنیت و سرعت بارگزاری وب سایت شما خواهد شد. "" را برای ان قرار داده اید ، اگر پلاگین موردی دارد چرا شما روی سرور هایتان استفاده کرده اید ؟؟!! چرا اصلا هنوز پارتنری دارید ؟

3. شما در متن خود نوشته اید "" هیچ کس از این آموزش استفاده نکنه ، برید ب خود CloudFlare یک ایمیل بدید (از ایمیل @اسم شرکت استفاده کنید.) ، ب راحتی API رو در اختیار شما قرار میدن ، نیازی نیست همچین ریسک بیخودی کنید ، ""

آیا سایت لایسنس ها ادعای کرده است که روند دریافت پارتنری مشکل و تنها توسط لایسنس ها انجام شده است ؟ ایا همه همکاران توانایی ارتباط با کلود را دارند ؟ ایا با این اموزش و برای استفاده از این پلاگین لایسنس ها در خواست وجه کرده است

اینکه شما در جهت تخریب سایت لایسنس ها پست زده اید کاملا واضح است و از همه مهمتر اینکه چرا این کار را شما انجام می دهید ؟

از شما خواهش می کنم به جایی تمسخر کردن ، مدارک لازم جهت اثبات گفته های خود ارائه دهید.

من نه منتی به شما دارم نه به لایسنس ها ! فقط میخواستم شما ادعاتون رو ثابت کنید.