اقای محترم
من سوالم را از شما مجدد می پرسم
1. شما نوشته اید که "" چه نیازی هست ک سرور های دوستان بیان تو پنل شما ؟ و شما ب تنظیمات تک تک سایت هاشون دسترسی داشته باشید ؟!""
لطفا اثبات کنید که بعد از نصب این پلاگین ، سایت لایسنس ها به تنظیمات تک تک سایت ها دسترسی دارند
2. شما گفته اید که "" اونم ب خاطر پلاگینی ک از نطر تیم هایی مثل کانفیگ سرور کلا جز ضرر چیزی برای وب سرور شما نداره !!! ""
شما در سایت خودتان ، بالای فوتر ، عکس کلود را گذاشته ای و متن "" با سرویس كلاود همیشه آنلاین باشید ، آریان سرور بعنوان پارتنر رسمی كلاود فلير این امکان رو به شما میدهد که با یک کلیک از امکانات كلاود فلير استفاده کنید ، قرار گیری بروی كلاود باعث افزایش امنیت و سرعت بارگزاری وب سایت شما خواهد شد. "" را برای ان قرار داده اید ، اگر پلاگین موردی دارد چرا شما روی سرور هایتان استفاده کرده اید ؟؟!! چرا اصلا هنوز پارتنری دارید ؟
3. شما در متن خود نوشته اید "" هیچ کس از این آموزش استفاده نکنه ، برید ب خود CloudFlare یک ایمیل بدید (از ایمیل @اسم شرکت استفاده کنید.) ، ب راحتی API رو در اختیار شما قرار میدن ، نیازی نیست همچین ریسک بیخودی کنید ، ""
آیا سایت لایسنس ها ادعای کرده است که روند دریافت پارتنری مشکل و تنها توسط لایسنس ها انجام شده است ؟ ایا همه همکاران توانایی ارتباط با کلود را دارند ؟ ایا با این اموزش و برای استفاده از این پلاگین لایسنس ها در خواست وجه کرده است
اینکه شما در جهت تخریب سایت لایسنس ها پست زده اید کاملا واضح است و از همه مهمتر اینکه چرا این کار را شما انجام می دهید ؟
از شما خواهش می کنم به جایی تمسخر کردن ، مدارک لازم جهت اثبات گفته های خود ارائه دهید.
من نه منتی به شما دارم نه به لایسنس ها ! فقط میخواستم شما ادعاتون رو ثابت کنید.