سلام
کسی از دوستان فروشگاه معتبر اینترنتی در زمینه فروش سانترال میشناسه ؟؟
سابقه خرید داشتین ؟؟
جستجو کردم اما قیمت ها و گارانتی های متفاوتی هست.
ممنون از لطفتان
سلام
کسی از دوستان فروشگاه معتبر اینترنتی در زمینه فروش سانترال میشناسه ؟؟
سابقه خرید داشتین ؟؟
جستجو کردم اما قیمت ها و گارانتی های متفاوتی هست.
ممنون از لطفتان
به زودی ...
با اجازه استارتر گرامی من هم نیاز دارم و زیاد گشتم ولی قیمت ها واقعا بالاست
کسی از دوستان اگر قیمت مناسب جایی میشناسه معرفی کنه ممنونم
پیشنهاد میکنم سانترال نگیرید و به جاش از سیستم های ویپ استفاده نمایید
هزینه اضافه است سانترال و بسیار محدود .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
جناب عیسی لو میشه چندتاشو و ارزونشو و خوبشو معرفی کنید ؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بله میدونم منظورم این بود شرکتها یا سایتهای ارئه دهنده
از شماره های خارجی voip استفاده میکنم که از اونجایی که تهیه کردم ایران نداره چند جا هم سوال کردم ایران ندارن
شما یک مودم مثله لینک زیر :
http://www.senatelecom.com/%D8%B3%D9...i-vega-100g-fa
متناسب با ساختارتون خرید میکنید که تلفن های آنالوگ شما رو به آی پی بتونه تبدیل بکنه
یک سرور تهیه میکنید و شبکه داخلی تون رو انجام میدهید که اونوقت به جای تلفن معمولی میتوانید از تلفن آی پی یا تلفن هایی تحت ویندوز یا اندروید و... داشته باشید (تلفن نرم افزاری مثل zoiper و آی پی فون مثله cisco 7960 )
روی سرور الستیکس یا فری پ ب ایکس نصب میشه و این الستیکس یا FreePBX وصل میشه و مودم شما و از سمتی همین الستیکس وصل میشه به تلفن های شما و یک سیستم تلفنی کامل را خواهید داشت .
اگر تلفن های سیپ بگیرید از شرکت هایی مانند alotehran دیگر نیازی به مودم نخواهید داشت و با یک سرور و یک اینترنت با کیفیت خوب وایرلسی حدالامکان میتوانید سرویس تلفنی راه اندازی بکنید
امکانات گسترده زیادی رو داره این مورد که خارج از توضیح است اما اگر خواستید میتتوانید اعلام بکنید در خصوصی برایتان راه کار ها و چطور میشه پیاده کرد رو بهتون بگم
چون بخش فروش نیست نمیتوانیم آفر بدهیم .
چند وقت پیش بنده هم قصد راه اندازی تلفن گویا از طریق سانترال رو داشتم ، با کمک دوستان انجمن از جمله جناب عیسی لو با سیستم voip آشنا شدیم .
با یه سرچ و تحقیق کوچیک نحوه کار ، شرکت و کسانی که راه اندازی میکنند رو میتونید پیدا کنید اگر در تهران هستید پ.خ بدید بهتون معرفی کنم
{ Live in the moment }
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)