امروز کاربری درخواست تست داد . و بنده گفتم امکان ارائه تست فقد با ارسال اسکن کارت ملی هست.
ایا کار غیرقانونی انجام دادم؟
یا برای جلوگیری از سو استفاده کاربران حق بنده هست.
از همکاران عزیز میخوام به صورت قانونی شرح بدن.
با تشکر فراوان.
امروز کاربری درخواست تست داد . و بنده گفتم امکان ارائه تست فقد با ارسال اسکن کارت ملی هست.
ایا کار غیرقانونی انجام دادم؟
یا برای جلوگیری از سو استفاده کاربران حق بنده هست.
از همکاران عزیز میخوام به صورت قانونی شرح بدن.
با تشکر فراوان.
درود
کار درستی انجام دادید بنظرم جوری بشه همه همکاران عزیز و محترم همین کارو کنن میشه از سواستفاده های احتمالی جلوگیری کرد
دوست و همکار گرامی بهترین راه برای جلوگیری از این موارد عدم ارایه تست می باشد و بهترین راه بازگشت وجه در 3 روزه اولیه.
بنده وظیفه دارم 7 روز بازگشت گارانتی وجه بدم . و مدارک هم هیچ وقت دریافت نمیکنیم
فقد برای مشخص شدن این که کاربر وقعا قصد خرید داره اعلان میکنیم
و برخورد روبرو با بنده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
bpn
بیخود کردید که از مردم اسکن کارت شناسایی میگیرید این تخلف هست
ضمنا تو سایت هم تخلفه که تو پیام خصوصی تبلیغ کنید گزارشتون میکنم اون شرکتی که با مدارک هویتی مردم به این شکل سو استفاده میکنه درشو باید گل گرفت تو سایت پلیس فتا هم گزارش میکنم الان
--------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش توسط salar123-user8 : January 15th, 2017 در ساعت 03:59
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
کار کاملا درست و حساب شده ای کردید . مخصوصا که کاربر جدید و ناشناخته باشد!
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
سلام
تقریبا 80% شرکت های خارجی و بین الملی برای تعیین هویت شخص درخواست مدارک میکنند تا از هر گونه کلاه برداری جلوگیری بشه.
اما در ایران برعکس هست شرکت ها بدون در نظر گرفتن هویت طرف اقدام به ارائه سرویس میکنند. بنده خودم با این قانون موافق هستم.
اگر قانونی بزارن دست مدیران هاستینگ بازتر بشه و این قانون در ایران فرهنگ سازی بشه و مردم بدون ترس اقدام به ارائه مدارک اصل خود کنند.
همانند این هست که شما بخواید در کلاسی ثبت نام کنید این کلاس خصوصی از شما اسکن مدارک دریافت میکند قطعا بدون مدارک هویتی از شما ثبت نام به عمل نمی اوردند.
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
درود
کاره درست و به جایی کردین
معمولا پیش میاد افرادی که سرویس تست (مثلا هاست اشتراکی) تحویل میگیرین ، با نصب اسکریپت ارسال ایمیل انبوه و اسپمر و... ، کلا آی پی شما رو تخریب میکنن. یا سوءاستفاده های این چنینی
شما به جای درخواست مدارک ، میتونین وجه رو ازشون دریافت کنین. در صورت عدم رضایت طرف ، تا یه مدت مشخص بدون عذر و بهانه عودت بدین. اینجوری خیال خودتونم راحتتره
چون بر فرض شما اسکن کارت ملی رو گرفتین و طرف سوءاستفاده هایی مثل اتک و اسپم و... کرد. با اسکن کارت ملی فک نکنم توی ایران دستمون به جایی بند باشه که بتونیم از حقمون دفاع کنیم
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
سلام
ابتدا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تست ارایه ندید
در صورتی که قصد ارایه هم دارید 100% از کاربر یه وجه با هر میزان شده حتی 100 تک تومان هم دریافت کنید که حداقل شماره حساب بانکی فرد در جایی ثبت شود که در صورت وجود مشکل امکان پیگیری باشد
درضمن برای سرویس تست از سرور های وارز استفاده نمایید .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)