نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: آیا کسی این سرویس تغییر dns را دارد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : آیا کسی این سرویس تغییر dns را دارد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ldda company نمایش پست ها
    با سلام ...
    استاتر عزیز ، در ابتدای هر چیزی ، من شخصا به شما پیشنهاد میکنم که هر چه سریعتر خودتون اختیار دامین خودتون رو در دست بگیرید . به دوستتون بگید که یوزر و پسورد + آدرس ورودی درگاه دامنه رو به شما بده تا از این بعد خودتون بهش دسترسی داشته باشید . تازه حتی با این کار هم باز بحث امنیت در این موضوع برطرف نشده . شما باید دامنه مد نظرتون رو به یک پنل جدید که مختص خودتون هست منتقل کنید . نمیدونم تا چه مقدار در خصوص موارد امنیتی مطالعه کردید و اطلاعات دارید اما همین مسائل به نسبت کوچیک در آینده میتونه کل سایت و یا کسب و کار شما رو بر باد بده ، چرا که هر اتفاقی ممکنه برای دامنه شما بیفته و بعدا بدون شک به مشکل خواهید خورد . از نظر بنده تنها افرادی که میتونن به این موارد دسترسی داشته باشن ، خود کاربر و سرویس دهنده هاستینگ کاربران هست و خلاص .
    در خصوص سوالی که داشتید هم ، فکر نمیکنم همچین سرویسی وجود داشته باشه که به صورت واسطه وار ، dns های دامین شما رو به دلخواهتون تغییر بده . این کار از جمله مواردی هست که توسط خود کاربر باید انجام بشه و دقیقا به همین دلایل هست که میگم خودتون باید مدیریت دامینتون رو در دست بگیرید . شخصی که حاضر نباشه یوزر و پسورد رو به شما تحویل بده ، باید این احتمال ور هم بدید که در آینده واستون خیلی بیشتر از اینا مشکل درست کنه ...

موفق باشید ...

سلام
    در این مورد بله از ایشون دریافت خواهم کرد اما چون یکی از آشنایان است و در خارج از کشوره فعلا نمیتونم آما یه سری سایت یادمه قبلا چنین امکاناتی را میزاسشتن
    و فکر کنم این سایت cloudflare چنین قابلیتی داشت
    منظورم این است که اطلاعات سایت واسطه را به دوستم بدم و در کنترول پنل ثبت کنه و بعد از این به بعد هر هاستی را خواستم اطلاعاتش را در سایت واسطه میزارم و این ارتباط برقرار میشود
    یه روش دیگری که گفتم اینجا سوال نم آیا راهی است لطفا ؟
    ممنون

2. تعداد تشکر ها از eeeweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)