نوشته اصلی توسط group_sra اينجور كه من فهميدم ايشون از whcms به خاطر ضاهرش بدش مياد وگرنه امكاناتش وامنيتش كه فوق العادست شايدم من بد متوجه شدم اگه تم داشت نصب میکردم ظاهرش فرق می کرد عالی بود ظاهرش دموذست یجورایی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است. ((جان ماکسول))
نوشته اصلی توسط kambiz18 اگه تم داشت نصب میکردم ظاهرش فرق می کرد عالی بود ظاهرش دموذست یجورایی دوست عزیز... شما با زبان برنامه نویسی html آشنایی ندارید؟ راحت ترین چیزی که یه نفر میتونه انجام بده همین کار هست ... بهتون پیشنهاد میکنم یک نگاه به قالب های دیفالتش بندازید ...!
نوشته اصلی توسط pizoul دوست عزیز... شما با زبان برنامه نویسی html آشنایی ندارید؟ راحت ترین چیزی که یه نفر میتونه انجام بده همین کار هست ... بهتون پیشنهاد میکنم یک نگاه به قالب های دیفالتش بندازید ...! ok یکاریش میکنم
نوشته اصلی توسط kambiz18 ok یکاریش میکنم نزدیک 5 الی 10 تا قالب برای whmcs ترجمه کردم ... فوق العاده اند... سالم و زیبا ! بزودی یا برای فروش با قیمت کم یا برای دانلود میزارم!
نوشته اصلی توسط pizoul نزدیک 5 الی 10 تا قالب برای whmcs ترجمه کردم ... فوق العاده اند... سالم و زیبا ! بزودی یا برای فروش با قیمت کم یا برای دانلود میزارم! دمو هاشو اگه ممکنه فوری بذارید تو تاپیک جدید/ میخوام سایتمو طراحی کنم اگه یه چیز قشنگ و آماده باشه دیگه وقتم رو تلف نکنم.
نوشته اصلی توسط طاهرنژاد دمو هاشو اگه ممکنه فوری بذارید تو تاپیک جدید/ میخوام سایتمو طراحی کنم اگه یه چیز قشنگ و آماده باشه دیگه وقتم رو تلف نکنم. تعدادشون زیاده ... تو یاهو بهتون یه سری دمو ها رو بدم ... آیدی یاهو: drpizoul ((( تو تاپیک هم بزودی همشو میزارم .. ))))
نوشته اصلی توسط pizoul تعدادشون زیاده ...# تو یاهو بهتون یه سری دمو ها رو بدم ... آیدی یاهو: Drpizoul ((( تو تاپیک هم بزودی همشو میزارم .. )))) اقا منتظریم بزار دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن