من دیتاسنتر اش رو دیدم، هلند هست و قیمت اش هم بد نیست... ولی خوب، به نظر من کسی که قیمت پایین میده، روی تعداد بالا تمرکز کرده. این از دو جنبه مشکل پیدا می کنه:
1. طرف مجبور میشه برای سود بیشتر تعداد بیشتر بده، که این کیفیت رو میاره پایین.
2. طرف با این کارش بازار رو خراب می کنه، به هر حال که همه مثل ایشون نیستند که هزینه شرکت و پرسنل و ... نداشته باشند.
ببینید، خیلی از ایرانی ها عادت کردند قیمت پایین تر رو بگیرند و اصلا براشون مهم نیست که نتیجه چیه! حتی بعضا متوجه نیستند که اون نتیجه ای که گرفتند و راضی کننده است براشون، می بایست بهتر باشه! برای مثال قضیه همین Dial-Up هست، ما هممون سال ها راحت با Dial-Up کار کردیم، ولی وقتی ADSL و ... رو تجربه کردیم، حتی فکر کردن به یک دقیقه کار با Dial-Up برامون کابوسه! باز الآن کسایی هستند که برای یه پول Modem و ماهی 10000 تومان هزینه شارژ، حاضر نیستند، مکانات بهتر و با کیفیت تری رو داشته باشند و تجربه کنند.
هر چیزی قیمتی داره و نباید در حالت معمول آن هم با شروع کار، قیمت مفت داد! من تا بحال غیر از چند ابر کمپانی هاستینگ، کسی رو ندیدم قیمت مفت بده! این کار حماقت محض و به خطر انداختن مشتری و حتی بازاره. مطمئنا این قیمت های مفت، الکی نیستند، شما وقتی میخوای 1TB هارد اضافه کنی، چه بخوای چه نخوای، باید مبلغ مشخصی رو پرداخت کنید. فرقی هم نداره کدوم دیتاسنتر باشه. حدود قیمت یکیه! پس وقتی دیده میشه که یک نفر بجای پول هارد 100GB داره پول 10GB و حتی کمتر رو از شما میگیره، باید بدونید یک جای این کار میلنگه و یک روز مشکل اش رو میشه.
خوش باشید