درود بر شما!
هرکسی اختیار مال خودشو داره میتونه به هرکسی دوست داره بفروشه
کار درستی نیستش مال مردم رو که وقتشو صرفش کرده مفتی به اشتراک بذارید
ضمن تشکر بابت نظرتون
شما میتونید وارد سایت تم فارست بشید؟بدون پرا-کسی البته !
مسلما نمیتونید وقتی براتون ارزشی قائل نیستن ارزش قائل نباشید
درست گفتن که برای کسی بمیر که برات تب کنه
اگر حتی 1 درصد احساس میکنید استفاده از این قالب ها باعث باعث عذاب وجدان میشه تشریف ببرید مستقیما خریداری کنید
هیچ چیز جای خودش نیست برادر اگر همه بخوان مثل شما فکر کنن دنیا گلستان میشه
حرف حق تا به حال جوابی نداشتهاین داستان همیشه بوده
الان ویندوزی که دارید استفاده میکنید رو خریدید لایسنس رو؟!
از تلگرام یا جایی موزیگ دانلود نمیکنید ؟! میدونید هر دانلود موزیک یعنی ضرر خواننده؟!
فیلم و سریال خارجی دانلود نمیکنید؟! برید 40 دلار بدید از استور ها دانلود کنید.
زشته ، اگر داری استفاده میکنید بکنید شعار ندید .
با ارزوی موفقیت برای شما
- - - Updated - - -
قالب شما پخش شده ؟ صاحب اثر اگر تمایل داشت به زبان شیرین فارسی برام ایمیل بفرسته همه رو حذف میکنم :Dمن چون خودم کارم طراحی قالب و ایناس بدم اومد وگرنه میگفتن شاید بعضی از دوستان بضاعت مالی ندارن گذاشتم استفاده کنن اما چون اونا ارائه نمیدن ما میریم می***یم قالب هاشونو
فرصت ها همیشه به ادم لبخند نمیزنه ... دست به کار شیدمن از همین قالب هایی که ایشون گذاشتن میتونم ترجمه کنم کلی هم سود کنم
30 هزار تومن میدیم , رس خدمات کامپیوتری رو میکشیم .... غیر از اینه ؟!از ما بابت ویندوز کرکی هم پول میگیرن !
همیشه و هم جا خوب و بد هست ! من بد ....همه ما اگه از اول تربیت میشدیم !که رعایت نمی کنیم
2 مدیر این انجمن با این موضوع کنار امدن شما استثناء هستید!ولی حداقل دلیل خوبی بیاریم برای کرک یا ***یدنش !
میگه اونها چون به ما خدمات نمیدن ما هم باید محصولاتشو ب***یم :|
اگر با خرید وجدانتون اسوده میشه بیاید به همون قیمت بنده میفروشم قالب رو .!ولی بحث وجدانه همه ما میدونیم نوشتن یه قالب چقدر اذیته چقدر ایده چقدر بدبختی اونوقت به راحتی پخش شه !