دوستان کسی دیگه نظری نداره؟
ویرایش توسط aghdaee : November 3rd, 2010 در ساعت 19:42
حیف شد سوژه به این مهمی را از دست دادم نتونستم سایت را باز کنم سایت خودشون که این باشه وای به......
شما می تونستید بجای بدگویی اول سراغ مشتریان این سرویس می رفتید و نظر اونها رو جویا می شدید.الان مدتی هست که من از این سایت سرویس می گیرم چیزی که بیشتر نظر من رو جلب کرد پشتیبانی دقیق وسرعت پاسخگویی از طرف پشتیبانی این سایت هست.والا من که راحت شدم یک هاست مطمئن پیدا کردم. سایت های من
پایگاه و انجمن تخصصی وبمستران>>>Free.ASP.PHP.Ajax.GFX - صفحه اصلی
http://iransecure.org
می تونید خودتون ببینید.وبه جای حسادت این سایت رو حمایت کنید تا قیمت های هنگفت و کاذب برخی از هاستینگ داران شکسته بشه.
P30lord
سلام ، شما براتون این سوال پیش اومده که چرا این هاست اینقدر ارزونه ، اگر واقعا شک دارید چرا یک دفعه تهمت دروغ گویی می زنید
همین ابتدا بگم که من خیلی وقته از این سرور برای آپلود فایل هام استفاده می کنم که خدا رو شکر این جور که شما می گید نیستش و بسیار عالیه ، نمونه هم می تونید با سایت موبایل سنتر برید و لینک های دانلود رو چک کنید و اون دوستی (Doublex) که مدعی شد سرعت دانلود فقط 10 مگابایته ، می تونه قبل از تهمت زدن این موضوع رو چک کنه .من با پشتيباني صحبت كردم مي گفت به خاطر رقابت هستش ( ولي الكي گفت)
shervin114
عزیز شما نه می دونی طرف کیه و نه می شناسیش که به خوای ان طوری تهمت ***ی و فرار رو بزنی ، واقعا متاسفم که بدون داشتن دلیل و مدرک به این راحتی ....
nimapendar
واقعا حیف شد شما نرسیدی یا بهتر بگم وقتی رسیدی که برای نصب سیستم جدید (مدیریت) سایت چند روز Offline بود . شما هم اگر غصه هاستینگ این سایت رو می خوری با ادمین در ارتباط باش شاید از نظرات شما کمال استفاده رو بردن.
حالا هم دوستانی که دنبال هاست مناسب با قیمت پاینن می گردن ، به عنوان یکی از مشتری های قائم هاست Sir.Pasha,iranashiyane ، به دوستان تازه کار پیشنهاد می کنم از این هاستینگ استفاده کنن و چقدر قشنگ گفت alisc که :یکی از دوستان هم گفته بود پولش برگشت داره یا نه باید بگم که ادمین این هاستینگ با خدا تر از این حرفای که بخواد به خاطر 4000 تومان خودش رو .....! اعتبار هم شرط هست ! ولی به نظر من هر کی باید از یک جا شروع کنه دیگه ! شاید همین آقا زد رو دست هاست ایران ! نه !
موفق باشید
ویرایش توسط mobi3nter : November 3rd, 2010 در ساعت 20:15
هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری !!! البته کیفیت آش از مقدارش خیلی مهم تر هست !
lvlehrad شما الان آش خورده ای یا نه
به نظره من قیمت این هاست ها نسبت به کیفیت بسیار پایین و مناسبه .![]()
خوب ارزونه که ارزونه شما دوست ندارین گران فروش و *** که خدمات هاستینگ داره تونت زیاده .اگر خواستین من آشنا دارم میگم قیمت دوبله باهاتون حساب کنه.
ما که با سایت ایران آشیانه اینجا اتراق کردیم.راستی اینو بگم که فایروال قوی دارن و بک آپ روزانه بصورت تظمینی میدن.نظر من اعتبار یک هاستینگ خوب به پشتیان گیری سریع هست.
سلام من از قائم هست سرور دانلود دارم خداییش خیلی خوبه
میتونین تست کنید
www.learninweb.com/offline.php
این لینک بالا موقع دانلود فایل روی یک سری سرور میندازه سرور dl2.learninweb.com مال قائم هاست است
هم سرعتش خوبه از خارج از ایران یکی از مشتریا گفت با اینترنت 2مگ در ثانیه حدود 1.9 دانلود داشته که متاسفانه تو ایران میگن نامحدود بعد خودشون محدودش میکنن
هم سرعت پاسخگویی و با ادب بودن و دلسوز بودنشون خوبه خیلی از هاست ها هستنند که خیلی بیتربیتن متاسفانه من چون زیاد دنبال سایت دانلود میگشتم زیاد این طوری دیدم
هم فعلا سرور جدیدشون اصلا قعطی نداشته!!! برعکس بعضی از دوستان که تو سایتشون مینویسن 100% با Hosttrack ولی عملا یک هفته در ماه قطع است
در دانلود سایت www.learninweb.com به دلیل اینکه احتمال داون شدن وجود داره همیشه من از چندین جا سرور دارم و با خیلی ها کار کردم
شاید شما که این مطب رو میخونی من رو بشناسید و میدونید منظورم چیه
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)