سلام
پیشنهادم به شما سرویس ارت (نامحدود ) شاتل است
بسیار کیفیت و پشتیبانی خوبی دارد
ماهیانه تا مرز 30 گیگ هم میتونید مصرف داشته باشید ( آرت 3 اگر اشتباه نکنم - ناحدود 256 )
سلام
پیشنهادم به شما سرویس ارت (نامحدود ) شاتل است
بسیار کیفیت و پشتیبانی خوبی دارد
ماهیانه تا مرز 30 گیگ هم میتونید مصرف داشته باشید ( آرت 3 اگر اشتباه نکنم - ناحدود 256 )
صد گیگ رو شما با رایتل میتونی نهایتا تو دو ~ سه شب (۲ تا ۸ صبح) و هزینه ۳۰ تومن دانلود کنی ! تازه اگر منطقه تون ایرانسل دانلودراش کم باشن با ۶ تومن تو یک شب !! یا همراه اول ده تومن تو دو شب ، با این حساب ترافیک شاتل نمی صرفه :دی
البته برای دانلود کلا adsl نمی صرفه !! هم سرعت پایین ه ، هم حجم گرون ه ...
ویرایش توسط OmidX : January 6th, 2017 در ساعت 11:46
...Zzzz...
من شاتل دارم سرعت 512 با 8 گیگ در ماه
سرعتش خوبه و برای دانلود بازه
هر چند وقتی هم پیشنهاد میده تخفیف برای گیگ اضافه میده خیلی به صرفه هست ! 100 گیگ 80 تومن
سرعتش هم مشکلی نادره اصلا. هر وقت نیاز داشته باشم شب میزام دانلود راحت شبی 20 گیگ به بالا دانلود کردم !
اگه سرویس art بخری که نامحدوده . سرعتش هم خیلی خوبه ! برای شرکت گرفته بودم خیلی راضیم .
حجم هم تموم نمیکنیم ! .
- - - Updated - - -
اون 100 گیگ شاتل برای تمام ساعات شبانه روز هست ! و شبش رایگانه .
شما شبی 20 گیگ دانلود کن توی ماه میشه 600 گیگ دانلود رایگان .
تازه حجم روزت هم باقی مونده برای دانلود
اینترنت موبایل که قیمشت وحشت ناکه . 1 گیگ میدن 5 تومن !
متاسفانه توی ایران اپراتور های موبایل اصلا آدم نیستن. و قیمت اینترنتش با adsl قابل مقایسه نیست
داری برعکس میگی داداشالبته برای دانلود کلا adsl نمی صرفه !! هم سرعت پایین ه ، هم حجم گرون ه ...
وقتی adsl هر گیگ درمیاد 1000 تومن و موبایل در میاد 5000 تومان . کدوم گرونره ؟
وقتی adsl شبانه رایگانه اما موبایل نیست کدوم گرون تره ؟
من با شاتل نزدیک به 1.5 تا 2 مگابایت دانلود میکنم ! که برای توی ایران راضی کننده هست. با ایارنسل کمتر از این داشتم !
ویرایش توسط k-pax : January 6th, 2017 در ساعت 12:13
سلام
معمولاً برای کاربرانی که دانلود زیادی دارند و یا مصرف بالایی دارند ( مانند شما ) های وب گزینه مناسبی می باشد( با توجه به ارائه طرح فشفه و باز بودن سرعت تا 16 مگ ) . می توانید یک ماه به صورت امتحانی استفاده نمائید زیرا همانطورکه مطلع هستید کیفیت خدمات adsl به موارد زیادی بستگی دارد و ممکن است همین سرویس در منطقه شما کیفیت مناسبی را دارا نباشد. اما معمولاً های وب در اکثر مناطق پهنای باند قابل قبولی را به اشتراک گذاشته است.
در صفحه تعرفه های شاتل در پایان صفحه درج شده است:
سرویسی که شما استفاده می کنید با توجه به بند فوق علاوه بر هزینه سرویس که در جداول قرار داده شده است . ماهیانه مبلغ 7.000 تومان بابت دانلود شبانه نیز پرداخت می نمائید؟
- هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۷۰۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشترک به استفاده از این ترافیک، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
30 گیگ رایتل : 10 تومن هست ! گیگی 300 تومن ، سرعت 40Mbps !!
ایرانسل هم بسته های نامحدود شبانه ش (البته اسما نامحدود ه و محدودیت حجمی 60 گیگ رو داره) : 3000 تومن هست ، سرعت بین 20Mbps تا 80Mbps بسته ب منطقه و تعداد دانلودر ها :دی !!
همراه اول شبانه 20 گیگ : 1000 تومن ، شبانه 50 گیگ : 5000 تومن هست ، سرعت بین 20Mbps تا 40Mbps بسته ب منطقه و تعداد دانلودر ها :دی !!
نمونه دانلود در ماه گذشته با LTE و هزینه نهایتا 40 تومن !! :
کجای دنیا با این قیمت میتونید ماهی یک ترا (تقریبا) ترافیک مصرف کنید ؟!![]()
ویرایش توسط OmidX : January 6th, 2017 در ساعت 14:06
...Zzzz...
رایتل (فقط سیم دیتا) : پیامک 13436 ب 2020 (یا مستقیم بخرید از http://ecare.rightel.ir)
همراه اول : http://www.mci.ir/notrino-plans#infinityPackage (سیم lte باید باشه حتما)
ایرانسل (سه ساعت نامحدود شبانه) --> فقط از طریق اپلیکیشن ios یا android قابل خریداری هست.
https://itunes.apple.com/us/app/myir...627980529?mt=8
...Zzzz...
سلام شما اگر سرعت بالاتر میخواهید و کیفیت خط شما به گفته خود بسیار مناسب هست میتوانید همون اسیاتک زنگ بزنید روی 16مگ براتون باز کنند . نمیدونم میدونید یا نه الان طرح جشنواره عصرانه اسیاتک بسیار بصرفه و ارزون هست خریدم 16مگ سرعت 100گیگ حجم 18ماهه 99تومان خریدمش
4تا 8 غروب هم 265گیگ خیلی خوبه چرا اینو نمیگیرید یا چرا نمیگید 16مگ براتون بکنند وقتی کیفیت خوب دارید این که نیازی به تعویض isp نیست .
ویرایش توسط مینا-صیفی : January 6th, 2017 در ساعت 18:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)