درود. يكي از دوستان بنده كه برنامه نويس هستن ، چندوقت پيش براي يك نفر ديگه مثل شما قيمت پرسيدم از دوستم و قيمت رو گفت ٨ ميليون تومان الي ٩ ميليون.
پيروز باشيد
درود. يكي از دوستان بنده كه برنامه نويس هستن ، چندوقت پيش براي يك نفر ديگه مثل شما قيمت پرسيدم از دوستم و قيمت رو گفت ٨ ميليون تومان الي ٩ ميليون.
پيروز باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
واسه سیستم دامنه خریدم و سیستم رو هم تقریبا ساختم (۹۰درصد ساخته شده) اپلیکیشن اندروید و ویندوز فون و ios و بلک بری و... هم به زودی اماده میشه و بعدش هم نرم افزار ویندوزی سایت رو میخوام بسازم...
تنها مشکل من اینه که راه اندازی این سیستم برام دردسر نشه. چون مدیر بنگاه های معاملاتی شهرمون بد جور من رو ترس داد و گفت یکی از بنگاه های فروش خودرو و املاک یه همچین سایتی رو داشته و ۲۰۰ میلیون مالیات و جریمه و... براش اومده! هر چند مدیر سایت میگفت این دویست میلیون زیاد به سایت مربوط نبوده اما باز هم شک داشتم
دوستدار کتاببلیان
مالیات چیه؟ هزینه ای است که از سوذ خالص شما محاسبه میشه و به دولت تعلق میگیره
حالا اگه شما در طول سال 10 میلیارد فروش کنید و فقط 1 میلیارد سود ناخالص شما باشه با کسر هزینه ها میزلن سوذ خالص شما بدست میاد که طبق قانون بسته به نوع شرکت و فعالیت از 0 تا 25 درصد محاسبه میشه و گرفته میشه
حالا اگه شما سالی 2 میلیارد توی این وضع مسخره کشور درامد داشته باشید حاظر نیستید 200 میلیون مالیات بدید؟ من حاظرم 500 تومن مالیات بدم به شرطی که کاری به کارم نداشته باشن
البته هزینه چرب کردن سبیل این و اون را حساب نکردید
معمولا سایتهای گردن کلفت دارای صاحبان گردن کلفته که اگه احساس خطر بکنن از حوضه قدرت چوب لا چرختون میکنن . نمونه هاش زیادن و نیازی به مثال نداره
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
مثلا چیکار میکنن؟ چیکار کنم که نتونن به ما صدمه بزنن؟معمولا سایتهای گردن کلفت دارای صاحبان گردن کلفته که اگه احساس خطر بکنن از حوضه قدرت چوب لا چرختون میکنن . نمونه هاش زیادن و نیازی به مثال نداره
دوستدار کتاببلیان
سلام سید رضا جان
ضمن عرض تشکر از سایت خوبت که همیشه دنبال میکنم این رو هم ببین اسکریپت شبیه دیوار هستش به صورت فلت :
http://themmeaker.ir/shop/product/24
بابا حوصله دارید جواب میدینا
این بنده خدا تاحالا 100 تا تاپیک زده و 100 تا پروژه مطرح کرده
بگید کدومشو ساختی که میخوای اینو بسازی ؟
این تاپیک فقط جهت سرگرمیه![]()
سلام دوست عزیز
تا به الان حدود ۹ سایت بزرگ (رتبه زیر 7۰۰۰ ایران) رو ساختم و ده ها سایت کوچک
همیشه هم قبل از ساختن هر سایت بین ۳ تا ۲۴ ماه تحقیق میکنم و با همه مشورت میکنم
معمولا بجز سایت شخصی خودم، سایر سایت ها رو معرفی نمیکنم... شما میتونید هر تاپیک من رو در پ.خ ارسال کنید تا لینک سایتی رو که ساختم براتون ارسال کنم![]()
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)