سلام
دوستان عزیز
۱- سرعت شاتل هم مثل اسیاتک ازاد هست ؟(مصرف ماهانه ۵۰ گیگ )
۲- ایا شاتل مثل اسیاتک چیزی مثل گیگباکس داره که با صرفه باشه؟
سلام
دوستان عزیز
۱- سرعت شاتل هم مثل اسیاتک ازاد هست ؟(مصرف ماهانه ۵۰ گیگ )
۲- ایا شاتل مثل اسیاتک چیزی مثل گیگباکس داره که با صرفه باشه؟
من هر دو رو استفاده کردم. شاتل سرویس بهتری نسبت به آسیاتک ارائه.
1-بله تا رسیدن به سقف مصرف مجاز ماهانه در سرویس های نامحدود سرعت آزاد هست. بستگی به پلن انتخابی شما داره.
2- بله جدیدا به مناسبت های مختلف بسته های حجمی با قیمت مناسب ارائه میکنن. کانال تلگرامشون رو تعقیب کنید همیشه جدیدترین آفرها رو خواهید دید.
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
من قبلا شاتل داشتم ولی یک عیبی که داره همین محدودیت پورت بعد از دانلود بالاست
پیشنهاد میکنم اگه مثل من حجم ترافیک زیادی مصرف میکنید از شرکت های وب اینترنت بخرید و بسته های فشفشه که خیلی هم ارزونه را خریداری کنید
هر چند وقت یکبار جشنواره هم میذاره برای بسته هاش مثلا من 10 تا فشفشه 30 گیگ خریدم 150 تومن
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
تشکر از همگی
من بر روی اسیاتک سرعت ۱.۲ الی ۱ مگ بر ثانیه سرعت دریافت میکنم.
۱- ایا در شاتل به نظر شما سرعت بیشتری تجربه خواهم کرد؟ ( کیفیت خط مطلوب می باشد )
۲- از دوستان عزیز کسی میتونه در پنل چک کنه و اعلام کنه که : ایا بسته های افزایشی مثل گیگ باکس دارد شاتل در حال حاضر و چه بسته هایی موجود است؟
1 - شاتل تا 16 مگ باز میزاره البته بسته به منطقه مخابراتی شما داره که چقدر پهنای باند داشته باشید
2- خیر همچین چیزی نداره اما میتونید از ترافیک نامحدود شاتل لند استفاده کنید وبا استفاده از اپلود سنتر لیچ کنید فایلاتون رو و رایگان دانلود کنید ...
البته شاتل هر چند وقت یک بار تخفیف ترافیک میزنه بسته 100 گیگی رو با 40 الی 60 دصد تخفیف میده ...
ویرایش توسط novinvps.com : January 6th, 2017 در ساعت 00:11
در مورد حجم همونطور که گفتند تخفیف میزان که میتونید مقدار بالا تهیه کنید
شاتل لند هم در کنارش امکانی هست که به درد بخور هست
پشتیبانیشون هم خوبه
256 شاتل دارم..ماهی 6 گیگ حجم روزانه و شبانه نامحدود...... سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه.. این ماه مصرفم کم بوده 400 گیگ حدودا
4 روز اول محدودم کردن شبا به جای 1 تا 8 نامحدودم شبانه شده 4 تا 8 که فرقی نداره بازم شبی 20 گیگ میگیرم یعنی ماهی 600 گیگ!!
به غیر اینا یک سری سایتها مثل دانلود نرم افزار و بازی و فیلم و... داره که ماهی 15 تومان بدی میتونی 5000 گیگ برای دانلود شبانه روزی با همان سرعت 2 مگ در ثانیه بگیری ازشون!!
بازم غیر اینا هر 2 ماه طرح میده مثلا الان داره 100 گیگ حجم رو میده 80 تومان...میتونی بخری هر چی گرفتی مابقی منتقل میشه ماه بعد..
در کل خدایی هیچ شرکتی اینقدر سخاوتمند نبوده که اینطوری سرعت و حجم بده.. تو 4 ماه گذشته 2 ترابایت دانلود داشتم کلا 80 تومانم خرج نکردم![]()
سلام آقا دمت گرم شما یه مشاوره هم به ما بده بی زحمت.عزیز من مصرفم زیاده مثل حنابعالی نتم مخابراته که به نداشتنش راضیم هر ماه 47 هزار پول مفت میدیم فقط
سرعت دانلود به زور 120 کیلوبایت!!! این ماه آخرین تصویه رو زدم میخوام شاتل بگیرم عزیز ممنون میشم یه چندتا سرویس خوبش رو از لحاظ سرعت که شما تست کردی رو معرفی بکنی
عزیزان دیگه هم تجربه ای دارن لطفاً دریق نکنن خیلی مهمه برام.تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)