نقل قول نوشته اصلی توسط pardazit.net نمایش پست ها
با سلام و عرض ادب

احتراما پرداز IT سرویس های متنوعی از آلمان با کبفیت بسیار بالایی ارائه می کند که در ذیل با توضیحات مختصری خدمتتان آورده شده است

در سایت میتوانید توضیحات کامل را مشاهده کنید.

هاست پیشرفته SSD - کنترل پنل سی پنل - وب سرور لایت اسپید - کرنل کلادلینوکس - آنتی شلر CXS - درایو فول SSD
هاست نامحدود - کنترل پنل سی پنل - وب سرور لایت اسپید - کرنل کلادلینوکس - آنتی شلر CXS - هارد اینترپرایز
هاست دایرکت ادمین SSD - کنترل پنل دایرکت ادمین - وبسرور Nginx + Apache - درایو SSD

هر سه این سرویس ها مناسب سایت های پربازدید هستند و بسیار پرسرعت می باشند.
در صورتی که نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید بصورت 24 ساعته می توانید با پشتیبانان ما در ارتباط باشید.

سرویس ها جهت اطمینان خاطر شما با گارانتی بازگشت وجه بی قید و شرط ارائه می شوند.

با تقدیم احترام
دوست عزیز , متاسفانه اصلا چیزی که اینجا تبلیغ کردید صحت نداره.

پشتیبانی که فقط در موقع خرید بلافاصله جواب میده!

من در این انجمن عضو نبودم, چندوقت پیش به امید پیدا کردن هاستینگ خوب راهم به اینجا افتاد و متاسفانه و متاسفانه این تبلیغ شمارو دیدم.

الان بیشتر از 24 ساعته دارم دنبال راهی برای ارتباط با مسئول شرکت هستم و متاسفانه هیچ نتیجه ای نداشت. مجبور شدم اینجا عضو بشم تا شاید اینجا بتونم با شما صحبت کنم.

شماره هایی که در سایت هست و اینجا در امضاتون گذاشتید, کلا نمایشیه!

پشتیبانی تون هم که ابدا پاسخ درستی نمیدن و فقط میخوان بگن کاربر هیچی حالیش نیست و ما بدون مشکل هستیم.

آیا این درسته؟؟ چرا مردم آزاری میکنید؟ اینجا مینوسید بازگشت وجه بدون قید وشرط, اما عملا اصلا قبول نمیکنید که بخواهید مبلغی برگردونید!

درسته قیمتهاتون نصبتا مناسب تره (البته شاید), اما این دلیل نمیشه بخواهید موقع مشکل جواب تیکت ندید یا فکر کنید کاربر حق نداره چیز دیگه ای از شما بخواد!

من فکر میکردم هاستینگ ها وظیفه دارن مراقب قطعی ها و مشکلات دیگه سرویسهایی که میفروشن باشن.
اگر غیر از اینه, ممنون میشم اینجا تلکیف را مشخص کنید تا دوستانی که مثل من هستن به هیچ شرکت ایرانی دلخوش نکنن