-
December 23rd, 2016, 01:59
ویرایش توسط mizban97 : December 26th, 2016 در ساعت 00:56
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2016 01:59
# ADS
-
January 4th, 2017, 09:23
پاسخ : فروش سرور مجازی حرفه ای NVMe SSD از آلمان با تخفیف دائمی شروع قیمت ها از 24 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی
درود . یک سوال برام پیش اومد. من یک کاربر عادی هستم. سرور اصلی یک پردازنده 4 هسته فیزیکی و 4 هسته مجازی داره . شما در پلان اخر برفرض که هسته های مجازی هم فیزیکی در نظر گرفته باشید چطوری میتونید به قیمت 150 تومن بدید ؟ یعنی کل پردازنده یک سرور رو به 150 تومن میدید در حالی که خود سرور حداقل 300 تومنه. سپاس گزار میشم توضیح بدید
ویرایش توسط saeed.5570 : January 4th, 2017 در ساعت 09:29
-
-
January 4th, 2017, 12:37
پاسخ : فروش سرور مجازی حرفه ای NVMe SSD از آلمان با تخفیف دائمی شروع قیمت ها از 24 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی

نوشته اصلی توسط
saeed.5570
درود . یک سوال برام پیش اومد. من یک کاربر عادی هستم. سرور اصلی یک پردازنده 4 هسته فیزیکی و 4 هسته مجازی داره . شما در پلان اخر برفرض که هسته های مجازی هم فیزیکی در نظر گرفته باشید چطوری میتونید به قیمت 150 تومن بدید ؟ یعنی کل پردازنده یک سرور رو به 150 تومن میدید در حالی که خود سرور حداقل 300 تومنه. سپاس گزار میشم توضیح بدید
درود
بله عزیز اگر پکیج های بالاتر ما رو بخرید ما مشکلی نداریم.
البته به این معنا نیست بخوایم کل هسته فیزیکی در اختیار قرار بدیم هر هسته معادل 1000 مگاهرتز خواهد بود.
ما تا الان به این صورت فروختیم هزینه ها برامون در اومد و مشکلی وجود نداشت.
اگر سوال خاصی مدنظر شماست درخدمتم.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
January 13th, 2017, 11:50
سلام من ازتون هاست دارم اما فک کنم نیازه که سرور بگیرم میشه لطفا یکم راهنمایی کنید
-
-
January 14th, 2017, 22:42
به یک سرور مجازی با مشخصات زیر نیازمندم لوکیشن مهم نیست در صورتیکه میتونید تست ارایه کنید اطلاع بدید بهم 3 ساعت تست هم کافیه:
Ram: 2GB
Hard: 250GB
Port: 1Gbps
Windows: 2003 Server
-
-
January 16th, 2017, 05:21

نوشته اصلی توسط
BPN
به یک سرور مجازی با مشخصات زیر نیازمندم لوکیشن مهم نیست در صورتیکه میتونید تست ارایه کنید اطلاع بدید بهم 3 ساعت تست هم کافیه:
Ram: 2GB
Hard: 250GB
Port: 1Gbps
Windows: 2003 Server
با سلام
قابل ارائه هست عزیز
لطفا از طریق سایت یا تلگرام در تماس باشید تست براتون اماده کنم.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
January 23rd, 2017, 06:51

نوشته اصلی توسط
armin00
سلام من ازتون هاست دارم اما فک کنم نیازه که سرور بگیرم میشه لطفا یکم راهنمایی کنید
سلام
لطفا جهت مشاوره برای خرید سرور در تلگرام در تماس باشید :
09039126726
یا از طریق تیکت سایت پیام ارسال کنید
درخدمتیم
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-