نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
آفرین
بچه باید بره تو بازار مغازه یا شرکت باباش یا یکی دیگه کار کنه دستش بیاد
ادبیات صحبت کردن رو، بحث مالی رو بحث مسئولیت رو بعد بیاد
=========================
خوب نمیگم نباید تو اینترنت کار کرد، نمیگم کن سن باشی نباید کار کنی من خودم 15 سالم بود شروع کردم
اما از کف بازار، اینقدر تخس بودم که با حرف زدن یک صاحب شرکت رو قانع کنم سایتشو بده من طراحی کنم
اینقدر نجیب بودیم وقتی طرف پولو میداد از زیر کارش در نریم، اینطوری الان من نون میخورم از این بازار
=========================================
الان یارو اومده root اکسسز سرور طرف رو میفروشه 85 هزار تومن ( این یارو کانفیگر بوده مثلا )
میخواد ولنتاین کادو بگیره واسه دوست دختر 15 سالش که لوس شده فلان عطرو میخواد!!!!
همین جا تو بخش فروش همکار داریم لازم باشه اسمش رو هم میبرم
از باباش پول گرفته بره کلاس زبان واسه دبیرستانش اومده یه سرور هتزنر خریده
4 تا گرافیگ وکتور اماده تو فوتوشاپ وا کرده با فونت آریال یه تکسک نوشته اومده آفر زده آی ما شرکت فلانیم و فلانیم
همین آدم 1 ماه دیگه که باباش بره آموزشگاه ببینه پسره پولو نداده میاد یا لگد سیستمش رو جمع میکنه
بعد یه عده مفت خر بچه سال مثل خودش میاد میریزن بغل همین تاپیک تاپیک کلاهبرداری و آه و فغان میزنن
نه؟
ولی اگه من تو بقیه همکارا که چند سال اینجاییم یه رنک یه سابقه داشته باشیم یارو کلاه اینارو سرش نمیره
حداقل میاد خرید انتخاب میکنه
24 تومن رم 2 با 2 خط تلفن ساپورت؟ رو یه رکی که من بیچاره با هزار مصیبت به اسم خودم با مشخصات خونه سوئد گرفتم؟ آدم فرستادم اونجا حضوری بره قرارداد امضا کنه!
امریکا آدم فرستادم حضوری بره قرارداد امضا کنه دوستامو تو هر جای دنیا به اذیت انداختم برن واسم کارو انجام بدن
شب سرمونو با خیال راحت بزاریم زمین، والا بازم میترسم وقتی میرم یه قرارداد شرکتی ببندم چه برسه به اداری که وا مصیبتا
یا 6.500 تومن روی سروری که از یکی دیگه خریدن اونم از یکی دیگه نه ساپورت نه هیچی طرف 1 آیدی تلگرام داده فقط اونم لج کنه بلاکت میکنه
بابا آخه چطور فرومیه یارو 40 تا سرور تو پنلش داره رو ovh رو هتزنر 1 کلمه انگلیسی بلد نیست 1 کلمه نمیتونه yes i know بگه
ابیوز اومده نفهمیده این یارو کل پنل رو بستن با 40 ددیکیتد!!! تلفنی زنگ زدن بهش نفهمیده حتی یه سلام کنه
همکارای عزیزی که این حرف خودتونم هست
دخالت کنید بلکم درست بشه این وضعیت