این حرف ها درسته درکل باید هرکسی که میزبانی میگیره اول از همه با پشتیبانی هماهنگ کنه بگه من اینقدر بازدید دارم و اینقدر فضا نیاز دارم و اینقدر پهنای باند مصرف میکنم تا پشتیبانی نسبت به میزبان منصرفش بهش سرویس ارائه کنه ، بیشتر ما وبمستر ها فقط میریم می بینم که مثلا فلان سایت که فلان پیچ گوگله میرم داخل سریع می بینیم که به فرض 1 گیگ فضا ، 2 گیگ رم ، پهنای باند نامحدود ، ساب دامین نامحدود و همه امکانات نامحدود ماهی 2500 تومن ( دوهزاروپانصدتومن) سریع ثبت نام و پرداخت سرویس میکنیم ، خب اینطوری نباید باشه ، نت افراز یه خوبی داره ، گفته سرویس اولش فقط تا 4000 هزار پیوند یکتا قبول میکنه
بنظر من اول
1- هر هاستینگی که انتخاب میکنید قبل سفارش با پشتیبانیش هماهنگ کنید
2- هاستینگ هایی که چندساله دارن سرویس ارائه میدن رو انتخاب کنیم
3- هاستینگ هایی که نماد اعتماد و در صورت نارضایتی کاربر تا 7 الی 15 برگشت تضمینی دارن بدون چون و چرا رو انتخاب کنیم
4- هاستینگ هاایی که شناخته شدن تو انجمن رو انتخاب کنید ، چون عزیزانی که تو انجمن آفر میدن ، از دوستانشون آگاهی لازمه رو دارن
5- بهترین گزینه انتخاب هاستینگ هایی که توی این انجمن فعالیت میکنن چون شناخته شده هستن ، و توی یه تاپیک جلوی چشم باقی دوستان تمام شرایط خودتونو اعلام کنید که در صورت ناراضایتی حتی بدون دلیل برگشت وجه داده بشه ، حتی عزیزانی هستن که حاظرن اسپانسر سایتمون بشن حتی اگه پربازدید نباشه