نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: مراقب عواقب اینکارها در فضا مجازی باشید ⛔️

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض پاسخ : مراقب عواقب اینکارها در فضا مجازی باشید ⛔️

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    سلام
    به موضوع کاملاً درستی اشاره کردید اما متاسفانه این فرهنگ ما از قبل از فضای مجازی و در فضای حقیقی شکل گرفته و به فضای مجازی منتقل شده.
    پس اصولاً تا وقتی فضای حقیقی سالمی وجود نداشته باشه فضای مجازی سالمی هم نباید انتظار داشت.

نمیشه در این مورد فلسفه بافی کرد و نبایدم کرد چون من و شما به عنوان عضو کوچکی از جامعه خیلی زور بزنیم فقط چند تا تشکر و لایک میگیریم وگرنه تغییرات عمده مردم با اهداف سیاسی دست ما نیست و حق دخالت توش هم نداریم.
    ممنون از شما
    حقیقتا بحث فلسفه و .... نیست
    و این حرفارو قبل از هرکس داشتم به خودم میگفتم و چندبار هم خوندمشون !

حقیقت اینه شاید من ندونم چی دقیقا درسته اما میدونم
    دنیارو نمیشه نجات داد اما
    میشه با تغییر دادن خودمون ...امکان تغییر جهان رو ایجاد کنیم......

2. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Netfollower نمایش پست ها
    ممنون از شما
    حقیقتا بحث فلسفه و .... نیست
    و این حرفارو قبل از هرکس داشتم به خودم میگفتم و چندبار هم خوندمشون !

حقیقت اینه شاید من ندونم چی دقیقا درسته اما میدونم
    دنیارو نمیشه نجات داد اما
    میشه با تغییر دادن خودمون ...امکان تغییر جهان رو ایجاد کنیم......
    نه اشتباه نشه خودم رو گفتم که نمیشه نظرات کارشناسی داد وگرنه متن شما که عین حقیقته.
    بله انسان تا یه جایی می تونه خودش رو جدای فرهنگ غلط بقیه بدونه اما بعضی جا ها مجبوره همرنگ جماعت بشه البته تو این موضوع فحش و فحش کشی نمیگم منظورم تو سایر مسائله.

نمیشه تو جوب زندگی کنیم و کثیف نشیم ولی میشه تفکرات خودمون رو با بقیه متفاوت کنیم که حداقل شاید بتونیم خودمون رو گول بزنیم و به جامعه امیدوار بشیم.
    یه جمله معروف هست نمی دونم از کیه ولی میگه "هر کی درکش بیشتر دردش بیشتر" به همین دلیل خیلی از حتی مفاخر ممکنه خودشون رو به بی خیالی بزنن که حداقل زندگی براشون سخت نگذره وگرنه اصل معضل رو مسلماً می دونن.

همین 2 روز پیش بود چهار راه ولیعصر بودم مرده با یکی بحثش شده بود هر چی فحش و حرف زشت بلد بود داشت میگفت اما دیگه مردم ما مردم قدیم نیستن که بیان نصیحت کنن بلکه قشنگ داشتم میدیدم هیچ کس حتی اون یارو که داشت فحش میداد رو نمیدید! یعنی رسماً انگار کسی نبود که داشت فحش های خیلی زشت میداد حالا گولاخ هم نبود که بگید مردم ترسیدن نه یه مرد مسن و با اندام خیلی نحیف بود.

4. تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    نه اشتباه نشه خودم رو گفتم که نمیشه نظرات کارشناسی داد وگرنه متن شما که عین حقیقته.
    بله انسان تا یه جایی می تونه خودش رو جدای فرهنگ غلط بقیه بدونه اما بعضی جا ها مجبوره همرنگ جماعت بشه البته تو این موضوع فحش و فحش کشی نمیگم منظورم تو سایر مسائله.

نمیشه تو جوب زندگی کنیم و کثیف نشیم ولی میشه تفکرات خودمون رو با بقیه متفاوت کنیم که حداقل شاید بتونیم خودمون رو گول بزنیم و به جامعه امیدوار بشیم.
    یه جمله معروف هست نمی دونم از کیه ولی میگه "هر کی درکش بیشتر دردش بیشتر" به همین دلیل خیلی از حتی مفاخر ممکنه خودشون رو به بی خیالی بزنن که حداقل زندگی براشون سخت نگذره وگرنه اصل معضل رو مسلماً می دونن.

همین 2 روز پیش بود چهار راه ولیعصر بودم مرده با یکی بحثش شده بود هر چی فحش و حرف زشت بلد بود داشت میگفت اما دیگه مردم ما مردم قدیم نیستن که بیان نصیحت کنن بلکه قشنگ داشتم میدیدم هیچ کس حتی اون یارو که داشت فحش میداد رو نمیدید! یعنی رسماً انگار کسی نبود که داشت فحش های خیلی زشت میداد حالا گولاخ هم نبود که بگید مردم ترسیدن نه یه مرد مسن و با اندام خیلی نحیف بود.
    احسنت
    نمیدونم یادتونه یا نه
    تقریبا 10 و 15 سال پیش مگه ما جرات داشتیم با دخترخانومی حتی دخترخاله ای کسی بیرون بریم؟
    تو کوچه میرفتی یهو پس گردنی میومد ! کیه؟ اصغر بقال
    بله اقا اون زمان مردم ناموسشون مثل ناموس هم بود
    اونموقع حداقل یه چیزایی برای مردم حرمت داشت
    اونموقع همسایه ها دور هم میشستن و .... الان طرف همسایش بمیره یکماه بعد شاید از بوی جنازش بفهمه !

اوضاع خراب هست اما هستند هنوز کسایی که میشه به اینده امیدوار بود....

البته برای نسل جدید نگرانم خیلی نگران
    بفرمایید داخل اینستاگرام هرچی محتوای غیراخلاقی و پستای تمسخر امیز و تحمت و.... باب شده
    ادمیناشون کین؟ اکثریت زیر 20 سال
    چرا؟ اسطوره های این بچه ها به جای پهلوان تختی و.... شده دلقک های اینستاگرامی !
    کسایی که جز تظاهر به خوشبختی و نمایش وقیحانه اعمال و افکار پوچ و بیخودشون کاری ندارند !
    توقع دارید این بچه ها که اکثریت پدرمادراشون درگیر کار و مشغلن به کجا برند؟؟؟؟؟؟؟

من واقعا نگرانم... این تاپیک رو هم من غیرارادی زدم.... به قول یکی از دوستان ما راوی هستیم... این حرفا از جای دیگست....
    شاید این التیماتومی برای خیلی از دوستانیه که خودشونم حتی فکرشو نمیکنند.....

6. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)