Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
نسخه جدید آپدیت شده گذاشتم کلا هیچ تغییری نکرد هیچ برگشت به میلادی
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
ثلا تاریخ سررسید یک سرویس رو زده 2 ماه دیگر خب این کاربر نمیتونه بفهمه دقیقا کی هست و ممکنه اشتباه کنه در زمان فاکتور یا سرویس
بنظرم یسری اصلاحات نیازه
در کل نظر من اینه که :
در بخش تیکت ها و قسمت های دیگه که زیاد تاریخ دقیقش مهم نیست به همین صورت بزنه (10 دقیقه پیش)
اما در بخش سرویس ها و دامنه ها و فاکتور ها تاریخ شمسی رو دقیق و بصورت عدد بزنه و وقتی کاربر روش نگه میداره بزنه مثلا 2 ماه پیش
ویرایش توسط tikweb.ir : January 1st, 2017 در ساعت 23:42
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سلام من روی نسخه 7.1 نصبش کردم زده 5 دهه پیش که روز بوده
یعین استباه کرده است
آپدیت 2 :
سازگاری با WHMCS نسخه 7.1
افزوده شدن تاریخ شمسی در Tooltip
امکان فعال / غیر فعال سازی نمایش تاریخ در Tooltip
امکان تایین نوع تاریخ ( شمسی / میلادی ) نمایش داده شده در Tooltip
سلام ،
این آپدیت با whmcs سری 6 سازگاری ندارد ؟
بعد از آپلود با خطای 500 مواجه شدم .
--- بروز رسانی ---
مشکل از این قسمت هست :
کد:Fatal error: Cannot redeclare jstrftime() (previously declared in .../includes/hooks/jdf.php:217) in .../includes/hooks/wikiDate.php on line 287
ویرایش توسط ViraHost.com : January 3rd, 2017 در ساعت 15:39
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)