نقل قول نوشته اصلی توسط mobiljomhuri نمایش پست ها
سلام دوستان یک سایت وردپرسی یکی از دوستان برای من طراحی کرده فقط یک مشکلی که داره اینه که در جستجوی گوگل اسم سایتمو نمیزنه بلکه خود گوگل یه جمله ای رو ایندکس کرده اونو میاره از تنظیمات همگانی قالب اکی کردیم ولی باز جواب نداد و افزونه سئوی پیشرفته نصب کردم مثلا تو گوگل میزنم دانلود فایل ایسوس تو نتیجه به این صورت میاره فایل فلش ایسوس/صفحه هاست دانلود را در حالی که میخوام بجای صفحه هاست دانلود را اسم سایتم باشه ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز قبلنا برای منم همینطوری بود بعدش رفتم تنظیمات وردپرس همگانی زده معرفی سایت اونجا خورده بود خانه ، خانه رو برداشتم و یه معرفی کوتاه کردم ، مشکل حل شد ، بعدش با نصب وردپرس سئو دیدم توی ایندکس ها گوگل کنار اسم فیلم ها خورده بایگان رفتم توی عنوان ها و متاها وردپرس سئو ، اونجا خانه رو ویرایش کردم ، بعدش قسمت بایگانی رفتم که خورده بود %بایگانی % اونم برداشتم

امیدوارم مشکل شما هم اینطوری حل بشه تنظیمات همگانی رو خوب نگاه کنید + عنوان ها و متاها ها + بعد از ویرایش باید صبر کنید تا تغییرات توی گوگل لحاظ بشه هنوزم چندتا از ایندکس هام بایگانی دارن کنارشون ولی ایندکس های جدید بایگانی ندارن