-
January 2nd, 2017, 06:16
عضو دائم
پاسخ : رویه هر لایسنس فقط یک بار امکان نصب دایرکت ادمین هست! | داریم ؟ | همکارا بخونن

نوشته اصلی توسط
vps247
اقای سجادیه شما
در تاپیک های انتقادی که برای خودتون میزنند شرکت نمی کنید
ولی در تاپیک های دیگران شرکت می کنید
ایا شما همان کسی نبودید که یک لایسنس لایف تایم از
کاربر
razavihost
کلاهیرداری کردید؟
سلام
با عرض معذرت از استارتر عزیز :
این تاپیک انتقاد از شرکت خاصی نیست (نام نبردند) طبیعتا بنده و تمام همکاران سعی شده در تاپیک انتقاد دیگران پاسخی ندهیم که سوء تفاهم ایجاد نشود.
بنده شریفی هستم از موضوعی که گفتید مطلع نیستیم و تا جایی که مطلع هستم مجموعه ما با چنین سابقه چندین ساله چنین کاری انجام نمیدهد و کاربری هم که فرمودید نمیشناسیم به هر حال بنده کارمند هستم و کمکی از دست بنده در انجمن اینترنتی ساخته نیست اگر چنین موردی بوده بفرمائید اول از طریق تیکت و صحبت با بخش فروش و بعد در صورت عدم حل مشکل از طریق مراجع قانونی اقدام کنند تا به نتیجه برسند.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : January 2nd, 2017 در ساعت 06:19
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017 06:16
# ADS
-
January 2nd, 2017, 06:27
عضو دائم
پاسخ : رویه هر لایسنس فقط یک بار امکان نصب دایرکت ادمین هست! | داریم ؟ | همکارا بخونن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
با عرض معذرت از استارتر عزیز :
این تاپیک انتقاد از شرکت خاصی نیست (نام نبردند) طبیعتا بنده و تمام همکاران سعی شده در تاپیک انتقاد دیگران پاسخی ندهیم که سوء تفاهم ایجاد نشود.
بنده شریفی هستم از موضوعی که گفتید مطلع نیستیم و تا جایی که مطلع هستم مجموعه ما با چنین سابقه چندین ساله چنین کاری انجام نمیدهد و کاربری هم که فرمودید نمیشناسیم به هر حال بنده کارمند هستم و کمکی از دست بنده در انجمن اینترنتی ساخته نیست اگر چنین موردی بوده بفرمائید اول از طریق تیکت و صحبت با بخش فروش و بعد در صورت عدم حل مشکل از طریق مراجع قانونی اقدام کنند تا به نتیجه برسند.
باتشکر
تهمت زدن خرجی نداره متاسفانه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 09:44
عضو انجمن
احتمالا لایسنس را به شخص دیگری هم فروخته اند و آی پی لایسنس را عوض کرده اند
متاسفانه بایستی چنین افرادی معرفی شوند تا افراد دیگر از آنها خرید نکنند
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
تعداد تشکر ها ازarazit به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 10:56
عضو انجمن
استارتر لطفا شخص فروشنده رو معرفی کنید تا ما هم بشناسیم یک وقت گرفتار این موضوع نشیم یک مورد مثال میزنم سایت فلان 4 مدل لایسنس دایرکت ادمین میفروشه اولی نوشته امکان تغییر ای پی نداره دومین مدل امکان تغییر ای پی داره ولی گرون تره سومی لایف تایم هست اما یکبار نصب میشه چهارمی قابلیت تغییر ای پی داره و پنل میدن اما یک مبلغی رو میگیرن واسه پشتیبانی در غیر این صورت فعال نمیشه ------ اخه این چه مسخره بازیه؟ بعضیا نمیدونم در مورد خریدار چی فک میکنن حالا جالبش اینجاس که خیلیا تاییدش میکنن و داره تو روز روشن کلاه برداری میکنه انواع لایسنس هم میفروشه ولی هیچ کدوم اورجینال نیست اگرم باشه به یک طریقی دور زده اون لایسنس رو !!
-