-
January 1st, 2017, 14:21
عضو انجمن
پاسخ : ساسپند شدن هاست توسط هاستینگ

نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
خیلی ممنون ، شما هم ارائه میدید؟
درود
امکان ارایه آفر در این بخش ممنوع است
در تماس باشید
-
تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017 14:21
# ADS
-
January 1st, 2017, 14:42
سلام
از هاستینگ های خارجی بگیرید
-
تعداد تشکر ها ازyashil7437 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 15:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
سلام دوستان
من یه سایت دانلود فیلم و سریال داشتم که هاست اش در ایران میزبانی میشد ، بعد از چندبار ***** شدن دامین هاست به طور کامل ساسپند شد و هاستینگ گفت که دستور *****ینگ هست
حالا میخوام بدونم این مورد فقط برای هاست های ایران اتفاق میوفته ؟ یعنی هاست های خارج از کشور شامل نمیشه ؟ و اینکه من سایت فیلمی رو میشناسم که در ایران میزبانی میشه اما تا الان ساسپند
نشده و فقط دامین اش ***** شده ! اینم ادرسش :
https://moviebaz2.com/ پس این چطوری تا حالا ساسپند نشده ؟! و اخر اینکه برای یک سایت دانلود فیلم از چه هاستینگی باید هاست تهیه کنم که اون
رو ساسپند نکنه ؟ این همه سایت در ایران هست اما فقط دامین ***** شده نه کل هاست ( ساسپند ) اینا چطور کار میکنن ؟
ببخشید سرتون رو درد اوردم... ممنون
اکثرا هاستینگ ها سایت رو ساسپند نمیکنن مگر از طرف ف... لینگ واسشون درخواست بیاد اما اگر میخواین با این مسئله هم مواجه نشین بهتره سایتتون رو رو سرور مجازی میزبانی کنین
شرکت شبکه کاربران نگین آسیا (
گلدن هاست)
تلگرام: @NEGINEASIACOM
-
تعداد تشکر ها از goldenhost.org به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 16:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
سلام دوستان
من یه سایت دانلود فیلم و سریال داشتم که هاست اش در ایران میزبانی میشد ، بعد از چندبار ***** شدن دامین هاست به طور کامل ساسپند شد و هاستینگ گفت که دستور *****ینگ هست
حالا میخوام بدونم این مورد فقط برای هاست های ایران اتفاق میوفته ؟ یعنی هاست های خارج از کشور شامل نمیشه ؟ و اینکه من سایت فیلمی رو میشناسم که در ایران میزبانی میشه اما تا الان ساسپند
https://moviebaz2.com/ پس این چطوری تا حالا ساسپند نشده ؟! و اخر اینکه برای یک سایت دانلود فیلم از چه هاستینگی باید هاست تهیه کنم که اون
رو ساسپند نکنه ؟ این همه سایت در ایران هست اما فقط دامین ***** شده نه کل هاست ( ساسپند ) اینا چطور کار میکنن ؟
درود
سایت مورد نظر چند تا سرور داره و از هاستینگ استفاده نمیکنه و اگر دقت کنید سرورهای دانلود اون هم روی دیتاسنتر آسیاتک و شهراد شبکیه و هاست دانلود هاست دی ال هستند و هر بار روی یک آی پی هست تا گیر ندن و بلافاصله بعد فی/لتر آی پی را تغییر میده و آدرس آخر اون هم ف/یلتر هستش و در حقیقت داره با دم شیر بازی میکنه چون فتا با کسی شوخی نداره و یک روز دیدید نه تنها تمام سرورهاش بسته شد که دستهای خودش هم در کنار سرورهاش بسته شدن
ویرایش توسط iraniam2000 : January 1st, 2017 در ساعت 16:18
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 16:35

نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
سلام ،
اگر دستور از مراجع ذی صلاح برای میزبان شما ارسال شود ، میزبان ناچار است که سرویس شما رو مسدود کند ،
این مورد شامل میزبان هایی که سرور هاشون داخلی و خارجیست یکسان است .
جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق تیکت و یا تلگرام در ارتباط باشید
با احترام

نوشته اصلی توسط
keyhan7
سلام این بستگی به خیلی چیزا داره
این که شما چند بار فیـلتر شدی و دامنه عوض کرده باشی کارایی کرده باشی که بخای فـیلتر شدنو دور بزن و کارایی کرده باشین که حساس شده باشن و چیزای دیگه
سلام . من با این دوستان موافقم .
-
تعداد تشکر ها از sahar_tym به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 18:01
عضو دائم
سلام;
بهتر هست یک سرور مجازی تهیه کنید. بعد از بسته شدن سایت یک ایمیل به شرکت ارائه دهنده سرویس ارسال میشود که شرکت را ملزم به ساسپند کاربر مورد نظر مینماید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 18:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
سلام دوستان
دوست عزیزهمینطور که دوستان عزیز گفتن زمانی که دستور از بالا برای هاستینگ ارسال بشه اون ها مجبور هستن که سرویشون رو قطع کنن چون اگه ارائه سرویس رو به فرد مورد نظر رو قطع نکنن گزینه بعدی چیلتر خوده هاستینگ هستش
ساسپند شدن هم به خیلی چیزها بستگی داره ، استفاده از اسکریپت نال شده ، فشار بی اندازه به سرور و غیره و امثالی مثل اینها اگه اسکریپت نال شده استفاده کنید از کافیه از دیتاسنتر یه ابیوز بیاد برای هاستینگ ، اون موقع مجبورن که ساسپند کنن و غیره ، باید ببینید کدوم مورد رو رعایت نکردید دوست عزیز البته تا جایی که من میدونم با خرید ای پی اختصاصی برای هاستتون می تونید سایت رو از چیلتر در بیارید دوست عزیز یا استفاده از ssl
-
تعداد تشکر ها از mtostar به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 19:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hnajafpoor
سلام دوستان
دوست عزیز پیشنهاد بنده اینه از هاست دی ال مثل سایت مثل تاینی موویز بگیرید بعد روش کلو فلر بزارید هیچکی نمی تونه شناسایی کنه
-
تعداد تشکر ها از farshid17 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 19:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزیز پیشنهاد بنده اینه از هاست دی ال مثل سایت مثل تاینی موویز بگیرید بعد روش کلو فلر بزارید هیچکی نمی تونه شناسایی کنه
نه دوست عزیز تاینی تا حالا چندین بار ***** شده ، چیلترینک راحت به اسونی میتونه پیدا کنه مال کدوم هاستینگ هستش 
تنها راهش اینه که مطالب طبق قوانین بذاره به خودم تا حالا چندبار از چیلترینگ پیغام دادن که مطلب رو حذف کن و من هم حذفش کردم
-
تعداد تشکر ها از mtostar به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 23:51

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام
بر روی سرور های داخلی با توجه به اینکه whois ای پی ها مشخص است و سرویس دهنده ها نیز تا حدی مشخص تر هستند ، از طریق مراجع قضایی به دیتاسنتر اطلاع داده میشود و دیتاسنتر هم به سرویس دهنده اطلاع میدهد .
از این جهت قبل از مسدود سازی ای پی با سرویس دهنده تماس حاصل میشود ، و سرویس دهنده هم مجبور به انجام این کار است ، ولی بر روی سرویس های خارجی که سرویس دهنده ها مشخص میسنتد و اکثرا دیتاسنتر ها هستند ، مستقیما دامین رو ***** میکنند
موفق باشید
کاملا درسته بنده اشتباه متوجه شدم ...
ویرایش توسط hnajafpoor : January 3rd, 2017 در ساعت 15:11
-