-
December 31st, 2016, 09:34
سایت زومیت با چی طراحی شده؟
سلام دوستان عزیز
سایت زومیت در ابتدا کارش رو با جوملا شروع کرد اما الان از یک اسکریپت با زبان asp.net دارن استفاده میکنند. با Buildwith هم چک کردم این رو تایید کرد اما بخش دیگری هم نوشته بود وردپرس!
میشه لطفا راهنمایی کنید که آیا دارن از سیستم مدیریت محتوای آماده ای استفاده میکنند یا اختصاصی هست؟ و اینکه زبان برنامه نویسیشون بالاخره چی هست؟
با تشکر
-
-
December 31st, 2016 09:34
# ADS
-
December 31st, 2016, 10:09
عضو انجمن
پاسخ : سایت زومیت با چی طراحی شده؟
فکر میکنم تلفیقی باشه سایتشون 
منم چک کردم تکه کد هایی از وردپرس داره داخل سایتش
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016, 15:13

نوشته اصلی توسط
armin.rf

یک نکته جالب دیگه این هست که از سیستم عامل ویندوز دارن استفاده میکنن! بخش مدیریتشون هم admin.zoomit.ir هست که قبلا روی فولدرش سپورد نگذاشته بودن و صفحه ورودش کاملا با وردپرس متفاوت بود! الان نمیشه دید چون پسورد داره.
-
-
December 31st, 2016, 15:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf

وردپرس ، قالبش هم خریداری شده از سایت خارجی هست
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016, 15:25

نوشته اصلی توسط
آگونیس
وردپرس ، قالبش هم خریداری شده از سایت خارجی هست
ممنون از جوابتون.
پس چطور هیچ اثری از وردپرس درش نیست؟ مثلا url هیچ کدوم از منابع سایت، شبیه urlهایی که در وردپرس برای منابع داریم نیستن؟! حتی آدرس مدیریتشون هم فرق میکنه(توی پست بالا توضیح دادم)
-
-
December 31st, 2016, 15:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouryamb
ممنون از جوابتون.
پس چطور هیچ اثری از وردپرس درش نیست؟ مثلا url هیچ کدوم از منابع سایت، شبیه urlهایی که در وردپرس برای منابع داریم نیستن؟! حتی آدرس مدیریتشون هم فرق میکنه(توی پست بالا توضیح دادم)
وردپرس چون اوپن سورس هست میشه از 0 کاستومش کرد و یک سیست مدیریت محتوا اختصاصی درست کرد که هیچکسی هم نفهمه وردپرس هست، اما خوب بازم نیاز به بررسی هست و با قاطعیت نمیشه گفت وردپرس هست.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016, 15:33

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
وردپرس چون اوپن سورس هست میشه از 0 کاستومش کرد و یک سیست مدیریت محتوا اختصاصی درست کرد که هیچکسی هم نفهمه وردپرس هست، اما خوب بازم نیاز به بررسی هست و با قاطعیت نمیشه گفت وردپرس هست.
آیا میشه بدون اشکال روی سرور ویندوز نصبش کرد؟ چون وردپرس با php نوشته شده و همه روی لینوکس نصبش میکنن
-
-
December 31st, 2016, 15:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouryamb
آیا میشه بدون اشکال روی سرور ویندوز نصبش کرد؟ چون وردپرس با php نوشته شده و همه روی لینوکس نصبش میکنن
نصب میشه بروی ویندوز هم، میتونید php و mysql بروی ویندوز نصب کنید سپس وردپرس رو پیاده کنید یا از platform های آماده مایکروسافت استفاده کنید که auto همه کار هارو براتون میکنه.
https://www.microsoft.com/web/wordpress
-
-
December 31st, 2016, 15:41

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
نصب میشه بروی ویندوز هم، میتونید php و mysql بروی ویندوز نصب کنید سپس وردپرس رو پیاده کنید یا از platform های آماده مایکروسافت استفاده کنید که auto همه کار هارو براتون میکنه.
https://www.microsoft.com/web/wordpress
ممنون از راهنماییتون. پس با قطعیت نمیشه گفت وردپرس هست یا نه؟
-
-
December 31st, 2016, 15:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouryamb
ممنون از راهنماییتون. پس با قطعیت نمیشه گفت وردپرس هست یا نه؟
خواهش، بله نمیشه گفت یا اینکه یک المان یا متا ای از وردپرس داخل سورسش پیدا کنید که من پیدا نکردم. اما قالب اول ـش کلا شبیه قالب newspaper وردپرس بود که یک قالب premium خارجی هست برای همین شک همه روی وردپرس هست.
-