-
December 30th, 2016, 23:45
عضو جدید
مشکل بلاک بودن یک ای پی در سرور مجازی
سلام خدمت دوستان
فک کنم ای پی یکی از سایت ها در سرور مجازی بلاک هست،چون نه سایت از طریق مرورگر باز میشه نه از طریق Ftp میخواستم بدونم راه حلی برای مشکل هست؟
-
تعداد تشکر ها از l0ig به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2016 23:45
# ADS
-
December 30th, 2016, 23:52
عضو جدید
پاسخ : مشکل بلاک بودن یک ای پی در سرور مجازی
ممکنه یکی از این دو طرف اینترانت باشن و اینترانت معمولاً با بعضی آی پی ها مشکل داره.
در غیراینصورت چک کنید توی فایروال و اگر نرم افزار آنتی دیداس دارید.
به پشتیبانی هم اطلاع بدید چون ممکنه از سمت شبکه بلاک شده باشه.
AMYR.IR
Telegram & Back-End Developer
-
تعداد تشکر ها از AmirWWP به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016, 01:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
l0ig
سلام خدمت دوستان
فک کنم ای پی یکی از سایت ها در سرور مجازی بلاک هست،چون نه سایت از طریق مرورگر باز میشه نه از طریق Ftp میخواستم بدونم راه حلی برای مشکل هست؟
باسلام و عرض احترام
احتمالا رمز عبور را اشتباه وارد کرده اید و فایروال CSF آی پی سرور مجازی شما را بلاک کرده
به میزبان محترم پیام ارسال فرمائید تا آی پی سرور مجازی شما را در لیست آزاد قرار دهد و یا Flush All Block کند.
فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان
-
-
December 31st, 2016, 14:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
fireserver
باسلام و عرض احترام
احتمالا رمز عبور را اشتباه وارد کرده اید و فایروال CSF آی پی سرور مجازی شما را بلاک کرده
به میزبان محترم پیام ارسال فرمائید تا آی پی سرور مجازی شما را در لیست آزاد قرار دهد و یا Flush All Block کند.
به میزبان هاست پیام دادم گفتن از طرف ما بلاک نیستش
اصلا به وارد کردن رمز عبور نرسید،سرور رو زمانی که خریداری کردم،از همون اول صفحه اصلی سایت رو هم نمیاورد و ارور time out میداد
-
-
December 31st, 2016, 14:34
عضو انجمن
سلام دوست عزیز ، اینطور که از نوشته هاتون برداشت کردم ، آیا تنظیمات dns رو در دامنه انجام دادید؟ چون فرمودید آدرس سایت باز نمیشه ، ممکن هست اسم دامنه رو ارسال کنید؟
-
تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016, 14:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
blueserver
سلام دوست عزیز ، اینطور که از نوشته هاتون برداشت کردم ، آیا تنظیمات dns رو در دامنه انجام دادید؟ چون فرمودید آدرس سایت باز نمیشه ، ممکن هست اسم دامنه رو ارسال کنید؟
سلام
تنظیمات دی ان اس رو که 2 ماه پیش انجام دادم،سایت هم واسه همه باز میشه فقط با سرور مجازی که جدید گرفتن باز نمیشه
-