-
December 30th, 2016, 08:48
عضو انجمن
منتقل کردن دامنه
دوتا دامنه هست پنل که ندادن هیچ جواب تیکت هم سالی یکبار مدهند چند بار ازشون درخاست پنل کردم چند روز بعد جواب دادن تیکت رو اونم جواب سر بالا دادن الان من بخام منتقل کنم بدون کد انتقال میشه؟ یا کلا بیخیال بشم؟ به نظرتون چیکار کنم که بشه انتقال داد کد انتقال که ندارم؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
-
-
December 30th, 2016 08:48
# ADS
-
December 30th, 2016, 09:49
عضو انجمن
پاسخ : منتقل کردن دامنه
چه دامنه ای بین المللی ؟ تو چه سایتی
-
-
December 30th, 2016, 11:37
عضو انجمن
دامنه بین المللی هست از افاق هاستینگ خریدم جناب
-
-
December 30th, 2016, 11:40
عضو انجمن
خب اگر دامنه به اسم خودشون ثبت کرده باشن و پنل اصلی یا پنلی که رمز انتقال به شما بده دست شما نباشه باید از خودشون بخاین تا براتون انتقال بدن و کاری از دست شما بر نمیاد جز این که بخاین به زور بگیرین
-
-
December 30th, 2016, 14:11
عضو انجمن
اینا سالی یکبار جواب تیکت اونم یک جوری برخورد میکنم انگار ادم از پشت کوه اومده هیچی حالیمون نیست تیکت بدم فایده هم نداره چون میدونم جواب سر بالا میدن راهی هست بشه استعلام گرفت بفهمم دامنه به اسم خودم ثبت شده یا اونا? و اگر به اسم من ثبت شده راه انتقالش چیه بدون داشتن کد انتقال؟؟
-
-
December 30th, 2016, 14:26
عضو انجمن
-
-
December 30th, 2016, 15:33
آفاق هاستینگ برای یک سری از دامنه ها پنل داره . این آدرس :
http://domain.afaghhosting.net/
-
-
December 30th, 2016, 16:25
عضو انجمن
[QUOTE=seyyed_ahmad;1621324]آفاق هاستینگ برای یک سری از دامنه ها پنل داره . این آدرس :
http://domain.afaghhosting.net/[/QUOT
در پست اول توضیح دادم شما لطفا اسپم نده عزیز
-
-
December 30th, 2016, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
اینا سالی یکبار جواب تیکت اونم یک جوری برخورد میکنم انگار ادم از پشت کوه اومده هیچی حالیمون نیست تیکت بدم فایده هم نداره چون میدونم جواب سر بالا میدن راهی هست بشه استعلام گرفت بفهمم دامنه به اسم خودم ثبت شده یا اونا? و اگر به اسم من ثبت شده راه انتقالش چیه بدون داشتن کد انتقال؟؟
اگر به اسم شما باشه باید یوزر پسورد سایت اصلی دامنه رو داشته باشین بدون یوزر و رمز انتقال نمیشه کاری کرد
توی سایت ببینید جایی در مورد پنل دامنه چیزی ننوشته اگر نبود و درست جواب ندادن میتونید شکایت کنید اگر دامنه ها ارزشش رو داشته باشه
-
-
December 30th, 2016, 18:29
عضو انجمن
به من که پنل ندادن یک بار خودشون تو اخبار گفتن پنل برای دامنه ها فعال شده تیکت دادم وضعیتشو تغییر دادن در حالت hold و یکهفته گذشت مجدد در همون تیکت گفتیم چی شد پنل دامنه که میخواستین بدین در جواب گفتن اطلاعات ار سال شده!!! ایمیل های 48 ساعت قبل و بعد از اینکه گفتن اطلاعات ارسال شده چک شد اما ایمیلی نیومده بود 72 ساعت بعدشم حتی چک کردیم نیومده بود تیکت هم دادم چند بار اما تیکت بسته شد جواب هم ندادن به نظرتون اینکار زشت نیست؟ اینکار چی اسمشو میزارین؟ بازی با فهم شعور نیست ایا؟
-