سلام دوستان
یک سوال داشتم
بعد از اتمام پهنای باند وی پی اس لینوکس چه اتفاقی میفته ؟
سلام دوستان
یک سوال داشتم
بعد از اتمام پهنای باند وی پی اس لینوکس چه اتفاقی میفته ؟
قطع میشه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بستگی به سرویس دهنده شما داره .
در بیشتر موارد به دلیل عدم فنی بودم اون سرویس دهنده پهنای باند فقط یک عدد هست و هیچ وقت اندازه گیری نمیشه .
ولی اگر اندازه گیری بشه بیشتر موارد در آخر ماه مقدار هزینه اضافه از کاربر خواسته میشه
در بعضی مواقع هم ایپی های سرور بسته مشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در HyperVM که VPS خاموش می شود و دسترسی به پنل HyperVM نیز Disable می گردد
HyperM = Down (بسته به نوع تنظیم)
OpenVZ = Nothing
Cetrix = Suspend (pause VPs)
Esxi = اصولا بسته نمیشه ولی فکر کنم بشه تنظیمش کرد که بشه. بسته به انصاف و طرز کار فروشنده داره.
موفق باشید
من زیاد اطلاعاتی ندارم. قصدم کمک کردن بوده. شما به بزرگی خودتون ببخشید... ! یه تجربه ی کوچیکی داشتیم گفتیم شاید به درد بقیه هم بخوره.
بعد معذرت میخوام HyperVM که پنل ریموت ریبوت هست و پنلی هست که با اوپن وی زد نصب میشه! پس اگه اوپن وی زد وی پی اس منیجر نباشه هایپر وی ام اصلا وجود خارجی نداره!
در ضمن بنده منظورم VPS Creator ها بود. اگه دقت کنید همه ی چیزهایی که مثال زدم وی پی اس کریتور هست. چون روی همون اوپن وی زد غیر از هایپر وی ام یه پنل دیگه هم قابل نصبه که الآن اسمش خاطرم نیست...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)