به دنبال شرکت هایی باشید که کارآموز می پذیرند
به دنبال شرکت هایی باشید که کارآموز می پذیرند
اگر مایل بودید دوره کانفیگ و مدیریت سرو از مبتدی تا پیشرفته رو شرکت دانشجویار گذاشته در بخش مدرسه مجازی میتونید یه بازدید بکنید و سرور فصل هاشو ببنید
daneshjooyar.com
سرور مجازی و اختصاصی
کانفیگ سرور های لینوکس و ویندوز
مانیتوریگ سرور های مجازی و اختصاصی
تلفن تماس:08348221524ـ09356415106ـ09187000554
همه دوره ها مثل هم نیستن بنده در جریان ثبت نامی های دوره کانفیگ و مدیریت سرور هستم دانشجویانشون راضی هستن از این دوره.و دوره ارتقا پیدا میکنه بزودی روش دریافت ssl رایگان هم گفته میشه و موارد زیادی هم به سر فصل ها اضاف میشه و همچنین فضل ها هم ارتقا پیدا میکنه
بزودی فیلم های فصل اول داخل سایت منتشر میشه
سرور مجازی و اختصاصی
کانفیگ سرور های لینوکس و ویندوز
مانیتوریگ سرور های مجازی و اختصاصی
تلفن تماس:08348221524ـ09356415106ـ09187000554
معذرت بابت تاخیر حواسم اصلا به این تاپیک نبود
1- هتزنر میتونید مجموعا 36 ایپی بگیرید. (البته میشه گفت 37 تا.) یه بلاک /27 که میشه 32 ایپی 30 تا یوزیبل (میتونید با تغییرات کوچیک تو نت ماسک, این رو به 31 افزایش بدید) + 6 ایپی سینگل.
2-شما به گذشته اکثرشون دقت کنید با وی ام ویر شروع کردند.
4- هتزنر خوبیش اینه باهاتون کنار میاد یعنی شما فقط منظورو برسونید کافیه (مورد داشتیم یه بنده خدایی ادعای پروئیت میکرد و خیلی خودشو بالا نشون میداد... بعد که یه عکس از ایمیلش داد (به مشکل خورده بود), قشنگ اثرات گوگل ترنسلیت معلوم بود! ولی خب ظاهرا به مشکل نخورده بودن با هتزنر از نظر رسوندن مفهوم و ..)
5-همون دیگه اگر اعصابش رو ندارید دور این کار خط بکشید.
----
برای شروع اگر اعتماد کافی به خودتون دارید, همون که گفتم یه سرور مستقیم بخرید از هتزنر و با اون شروع کنید.
اگر میخواید بیشتر تجربه کسب کنید و وسط کار خسته بشید, در بخش جستجوی کار یه تاپیک بزنید و بعنوان کارآموز شروع کنید تا ...
موفق باشید
ویرایش توسط sadecohost : December 28th, 2016 در ساعت 10:27
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
درود
دوستان این شخص به احتمال 99 درصد الان نورانی هست.
مرافب باشید دامنه این شخص www.jwebhost.ir هست.
و معمولا دنبال سرویس رایگان و یا پرداخت دیر تر(که هرگز پرداخت نخواهند کرد)
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
سلام ،
پیش از هر چیز ان شا الله هر کاری رو که شروع می کنید در آن موفق باشید،
یک مورد بسیار بسیار مهمی که هست ، شما پیش از هر اقدامی برای ارائه سرویس تحت وب باید دانش فنی نسبتا بالایی داشته باشید
که خدایی نکرده اگر مشکلی برای شما یا کاربران شما پیش آمد بتونید حل کنید .
1 ) دیتاسنتر پیشنهادی من هتزنر هست ، به دلیل اینکه فعلا با ایرانی های ساکن ایران مشکلی ندارند به همچنین خدمات با کیفیتی ارائه می دهند .
2 ) مجازی ساز VMware و KVM+Virtualizor پیشنهاد میشه
با احترام
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
اها پس منتظر فیلم ها میمونم و از همینجا شروع میکنم
با تشکر
راحت باش داداش :دی
مورد 4 خیلی امیدوار میکنه آدمو
سعی میکنم از وی ام ویر شروع کنم و یکم دوره دانشجویار رو تست بزنم رو سرور های سو یو استارت بعد اگه مشکلی نبود با هتزنر جدی شروع کنم
آقا دمت گرم اگه بشه تلگرام در ارتباط باشیم خیلی خوب میشه (انجمن به من اجازه ارسال پیام خصوصی نمیده چون فعالیتم کمه)
با تشکر
مرسی مهندس
دوستان گفتن با vmware شروع کنم و بعد برم سراغ kvm و virtualizor
نظر شما چیه؟
با تشکر بابت توضیحات
ویرایش توسط parhamno : December 28th, 2016 در ساعت 22:02
خواهش می کنم ،
VMware گزینه مناسبی هست ؛ به اندازه کافی آموزش در سطح اینترنت از هر دو مجازی ساز موجود هست
که به راحتی می تونید کار کردن با این دو رو یاد بگیرید ، و انتخابتان بسته به شماست که دوست دارید از کدام استفاده کنید .
بهتر است مزایا و معایب این مجازی ساز ها رو در نظر بگیرید و طبق ویژگی هایی که دارند بازار سنجی کنید و ببینید که کاربران به کدام یک از ویژگی ها نیاز بیشتری دارند .
با احترام![]()
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)