نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
بسیار هم خوب. حداقل مشخص شد جبهه گیری شما در جهت بهبود انجمن و وضعیت دوستانی که به صورت قانونی و حرفه ای کار میکنند نیست و فقط در راستای تهیه شهریه دانشگاه است.
شما با طرز صحبت کردنتون دارید به کلیه فروشنده های معتبر توهین میکنید بعد میگید قصد توهین ندارید! بهتره به جای اینکه به فکر شهریه دانشگاه باشیم بهتره به فکر بهبود وضعیت کسب و کار هاستینگ باشیم.شهریه دانشگاه رو میشه از راه های دیگه ای هم بدست آورد چه بسا افرادی با کارگری هم اینکارو کردند پس بهتره راجع به کسی قضاوت نکنید. اینجا ما مرفح بی درد نداریم .هر کسی ممکن یه روز از زیر 0 شروع کرده باشه.
دوست من ، بنده قصد جسارت یا توهین نداشتم ، اگه این طور برداشت شده
از شما معذرت میخوام
بله ، بنده کارگری هم کردم و از زیر 0 شروع کردم بدون هیچ حمایتی و آرزو میکنم خدا هیچکس رو به این وضع نندازه چون واقعا سخت و غیر قابل تحمله
بنده کلی تلاش کرذم ( البته بازم جسارت نباشه در حدی نیستم) تا به یک جایی برسم که بتونم در این حوضه فعالیت داشته باشم
و قطعا موافق هستم که باید ساماندهی صورت بگیره و کلاهبرداری و یا مفت فروشی از بین بره
اما نه به این شکل که افرادی که مثل بنده نمیتونن فعلا به اون درجه ای که شما میفرمایید برسند به طور کلی نابود بشن
خب این کم غیرمنصفانه نیست؟
باز هم من معذرت میخوام از شما