نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
به نظر بنده به جای اینکه وقتتون صرف نوشتن تومار کنید بهتره از همین حالا اقدام به گرفتن مدارک معتبر و ثبت شرکت یا اخذ جواز کسب کنید.اطلاعات مردم بازیچه دست نیست که هر کس از پای سیستم خونش بشه فروشنده کسب و کار هاستینگ ضمن اینکه بزودی قراره صنف راه اندازی بشه اینجا هم نیاز نداشته باشید مدارک رو اونجا نیازتون میشه.ضمنا باید خدمتتون عرض کنم دوستانی که در مناطق آزاد هستند نیز باید مالیات بدهند و معاف از مالیات نیستند.
انتظار این میره که اگر مدیران انجمن همچین مدارکی درخواست کنند عده ای که توان جمع اوری این مدارک و پرداخت حق عضویت ندارند جبهه گیری کنند.واقعا پرداخت ماهیانه 300.000 تومان خشونت و تعصب و بریدن سر دیگران است!؟
اول اینکه بنده گفتم اگر مخالف هستید لطفا پاسخ ندهید
دوم اینکه تهیه مدارک با نام دیگران چندان سخت نیست و بنده هم تمایل به گرفتن مدارک با نام دیگران ندارم و وقتی پایان خدمت رو اخذ کردم اون موقع چشم اقدام میکنم نیازی به توصیه نبود دوست من
سوم اینکه بله ، قطعا پرداخت هزینه ی 300 تومن در ماه برای شما که میلیونی درآمد دارید سخت نیست و عددی نیست ، اما برای بنده و امثال بنده که کار میکنند تا خرج دانشگاهشون رو بدن سخته و مبلغ قابل توجهی هست
شاید شما همچین مشکلاتی رو نداشتید و هیچوقت نیاز نداشتید برای تامین هزینه هاتون کار کنید که اون بحث دیگه ای هست
بنده نه با شما دعوا دارم نه خصومت شخصی و نه جبه گیری
تمام حرفم اینه که با خشونت و تعصب در جهت منافع شخصی نظر ندید

الانم لطفا جواب بنده رو ندید ، من تمایلی به ادامه این بحث ندارم
موفق باشید