قیمت بالا میره
بازار خراب میشه !
اکثر شرکتها اصلا فروش ندارن !![]()
قیمت بالا میره
بازار خراب میشه !
اکثر شرکتها اصلا فروش ندارن !![]()
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
هرساله این موقه کریسمس این موضوع دیده میشه این سال خیلی رفت بالا البته اینم در نظر داشته باشیم به این عادت کردیم قیمت یه چیزی میره بالا مثلا از 1000تومان میره میشه 3000هزارتومان بعد قیمت میاد پائین میشه 2980 همه جا جار میزنن ارزون شد دلارم به احتمال میره بالا بعد یه جزءی میاد پائین همه راضی و خوشحال که قیمت اومد پائین![]()
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
یکی دقیقا یک سال و 3 ماه پیش به من میگفت دلار میره رو 4400 و همینطور بالا میره
و حدود 2-3 ماه قبل انتخابات میاد رو 3700 و دقیقا یکی دو ماه بعد انتخابات میره نزدیک 5 تومن
حرفش برام خیلی مسخره بود اونموقع بخصوص که بحث رفع تحریم و افزایش قیمت نفت قوت گرفته بود
الان میدونم .............
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام دوستان .
نکته جالبش اینه که اگر کسی الان ماهی 2 میلیون تومان درآمد داشته باشه برای کشورهای خارجی به عنوان یه فرد فقیر که معادل 500 دلار باشه درآمد داره ........
عیب نداره ما هم ریال رو کردیم تومان![]()
فعلا که با کاهش نقدینگی و... نمیزارن قیمت زیاد بالا بره ولی بعد انتخابات خیلی بالاتر میره
عزیزان ریال و تومان کردن
حالا اگه
تومانو دلارم کنند دیگه جواب نمیده
فکر میکنم از فردا از راننده تاکسی گرفته تا بقال محل
نرخارو ده برابر کنند
علت هم رابطه اساسی کارشون با قیمت دلاره !!!!
اصلا نفت اوپک هم برای بالا پایین کردن قیمتاش هم زنگ میزنه به این عزیزان !!!!
دیگه واقعا شورش درمیاد
سی و اندی سال پیش یکی گفت 13 سال قیمت خودکار بیک تو دوران من ثابت بوده
همه بهش خندیدن
فکر میکنم اون همه حالا باید گریه کنند !!!!!!!
فکر کنم اگه دلاری کار کنیم خیال همه راحت بشه! ایرانیا چه ملت چه دولتش استاد دلالی ارز هستن
احتمالا تنها کشوری باشیم که شاهد افزایش نرخ دلار بیشتر از یورو خواهیم بود![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)