باسلام
دوتا سوال دارم
باتوجه به اینکه من نیاز به nginx و همینطور ffmpeg دارم ، بهترین لینوکس برای من چی هست؟
دوم : لطفا مراحل راه اندازی سرور مجازی رو به ترتیب بگین ( مثلا اول نصب لینوکس بعد نصب کنترل پنل بعد php بعد ffmpeg )
باسلام
دوتا سوال دارم
باتوجه به اینکه من نیاز به nginx و همینطور ffmpeg دارم ، بهترین لینوکس برای من چی هست؟
دوم : لطفا مراحل راه اندازی سرور مجازی رو به ترتیب بگین ( مثلا اول نصب لینوکس بعد نصب کنترل پنل بعد php بعد ffmpeg )
ز خیرت خیر پیش آید، بکن چندانکه بتوانی
مکافات بدی کردن، نمیگویم تو خود دانی
Up...
ز خیرت خیر پیش آید، بکن چندانکه بتوانی
مکافات بدی کردن، نمیگویم تو خود دانی
با سلام سیستم عامل میتونید Centos نصب کنید ، کنترل پنل هم اگر نیاز داشتید سی پنل ییا دایرکت ادمین
اول سیستم عامل نصب میشه ، کنترل پنل و مابقی موارد مورد نیازتون رو میتونید نصب کنید
سلام دوست عزیز ، برای راه اندازی سایت سیستم عامل centos پیشنهاد میشه که نصب کنید ، بعد از نصب سیستم عامل میتونید کنترل پنل نصب کنید ، همراه کنترل پنل php ,mysql, ... سرویس های مورد نظر نصب میشن ، بعد میتونید extention های اضافه مثل FFMPEG و ... نصب کنین
سلام ،
پایداری نسخه 6.8 و 7.2 سیستم عامل Centos نسبت به سایر نسخه ها برای میزبانی وب بیشتر است .
نگارش 32 بیت و یا 64 هم بسته به سخت افزار و داده ها می تونید نصب بفرمایید .
مصرف منابع کنترل پنل cPanel/WHM نسبت به DirectAdmin بیشتر و ویژگی های cPanel قالبا بهتر و بیشتر از DirectAdmin است .
به همچنین هزینه لایسنس سی پنل هم نسبت به دایرکت ادمین حدودا 5 برابر در ماه هست .
موفق و موید باشید![]()
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)