-
December 25th, 2016, 23:32
عضو انجمن
پاسخ : { نسخه فارسی W3Schools } قدم به قدم با شما هستیم تا برنامه نویس شوید - w3learn.ir
بسیار عالی، براتون صمیمانه آرزوی موفقیت دارم ...
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها از nima17701 به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016 23:32
# ADS
-
December 25th, 2016, 23:38
عضو انجمن
پاسخ : { نسخه فارسی W3Schools } قدم به قدم با شما هستیم تا برنامه نویس شوید - w3learn.ir

نوشته اصلی توسط
shatech
بسیار ممنون از تاپیک خوبتون
بهترین راه برای نوشت اپلیکشن آندروید تحت مدیریت وردپرس به چه صورت می باشد؟
آیا سورس متن باز خوبی در این مورد میشه یافت کرد؟
درود
این مورد بی ارتباط با این تاپیک هست, البته در این خصوص راه کارهای زیادی وجود داره, میتونید از نرم افزار فارسی joapp استفاده کنید

نوشته اصلی توسط
nima17701
بسیار عالی، براتون صمیمانه آرزوی موفقیت دارم ...
درود
تشکر, همچنین شما ...
-
-
December 25th, 2016, 23:38
عضو جدید
خیلی هم عالی ...
فقط اگر اجرا و تست کد در همون صفحه به صورت iframe مثلا اجرا میشد بهتر از تب جدید بود.
-
تعداد تشکر ها از mehrangta به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrangta
خیلی هم عالی ...
فقط اگر اجرا و تست کد در همون صفحه به صورت iframe مثلا اجرا میشد بهتر از تب جدید بود.
درود
تشکر از پیشنهاد شما
این مورد رو بیشتر برسی میکنم, سعی میکنم قابلیت جدیدی قرار بدم که 2 دکمه وجود داشته باشه, یکی در صفحه جدید, و یکی هم در همون صفحه به صورت popup box
-
-
December 26th, 2016, 00:28
عضو انجمن
بسیار عالی است ،
فقط یک سوال اینکه چرا آموزش های asp در سایت قرار نمی دید
-
تعداد تشکر ها از Nomix به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2016, 00:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nomix
بسیار عالی است ،
فقط یک سوال اینکه چرا آموزش های asp در سایت قرار نمی دید
درود
راستش بیشتر بر این اساس هست که زبان PHP مخاطبان بیشتری داره, فراگیر تر هست و عموماً از نظر استفاده کاربردی تر هست
از طرفی هم با افزودن بخش هایی مثل آموزش ساده و کاربردی فریم ورک های YII و Laravel و تمرین کاربردی ( پروژه سیستم مالی ) سعی کردم جای آموزش ASP رو پر کرده باشم و تا حدودی سایت جامع تر بشه
اما نکته دیگه ای که باعث شد asp رو حذف کنم این هست که asp در تخصص بنده نیست
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2016, 00:34
عضو انجمن
تبریک میگم سیستم خیلی خوبی هست
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2016, 00:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
تبریک میگم سیستم خیلی خوبی هست
درود
تشکر از شما
-
-
December 26th, 2016, 00:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
راستش بیشتر بر این اساس هست که زبان php مخاطبان بیشتری داره, فراگیر تر هست و عموماً از نظر استفاده کاربردی تر هست
از طرفی هم با افزودن بخش هایی مثل آموزش ساده و کاربردی فریم ورک های yii و laravel و تمرین کاربردی ( پروژه سیستم مالی ) سعی کردم جای آموزش asp رو پر کرده باشم و تا حدودی سایت جامع تر بشه
اما نکته دیگه ای که باعث شد asp رو حذف کنم این هست که asp در تخصص بنده نیست
مسلما php بیشتر مورد استفاده است ولی به هر حال asp هم مخاطبان خاص خودش داره اگر تونستید در آینده این مورد هم اضافه کنید
- - - Updated - - -
-
تعداد تشکر ها از Nomix به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2016, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nomix
مسلما php بیشتر مورد استفاده است ولی به هر حال asp هم مخاطبان خاص خودش داره اگر تونستید در آینده این مورد هم اضافه کنید
- - - Updated - - -
این مورد رو حتماً سعی میکنم با همکاری دیگر همکاران اضاف کنم که دوست داران asp هم بتونن استفاده کنند
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید