-
December 22nd, 2016, 17:06
درخواست اسکریپت مشابه botsaz.com
سلام
نیازدارم که روی هاست خودم مدیریت ربات خودم رو داشته باشم تا خیالم همیشه ازش جمع باشه
سایتهایی هستند که میزارن توی اونها این کار رو انجام بدی مثل botsaz.com ولی مشکل اینه که نمیدونیم تا کی ادامه فعالیت میدن و این حرفها .
میخواستم بدونم آیا اسکریپتی هست خودم روی هاست و سرور نصب کنم کهخودم بتونم مدیریتش کنم ؟
اگه بخواد طراحی بشه چقدر هزینه میبره ؟
ممنون بابت کمکهاتون
-
تعداد تشکر ها از baxgame به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016 17:06
# ADS
-
December 22nd, 2016, 17:41
پاسخ : درخواست اسکریپت مشابه botsaz.com
در صورتی که بخواید میتونیم به صورت اختصاصی بر روی سرور خودتون یک ربات بسازیم و تحویلتون بدیم ...
-
-
December 22nd, 2016, 20:01

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
در صورتی که بخواید میتونیم به صورت اختصاصی بر روی سرور خودتون یک ربات بسازیم و تحویلتون بدیم ...
سلام ربات بسازید یا اسکریپت بات ساز مشابه اینی که گفتم قیمت هم ممنون میشم بفرمایید چقدر میشه به علاوه زمان مورد نیاز
-
-
December 22nd, 2016, 20:03

نوشته اصلی توسط
baxgame
سلام ربات بسازید یا اسکریپت بات ساز مشابه اینی که گفتم قیمت هم ممنون میشم بفرمایید چقدر میشه به علاوه زمان مورد نیاز
متعصفانه اسکریپت مشابه رو امکان ساختش رو نداریم ...
اما در صورت تمایل میتونیم یک رباط با زبان c# در سرورتون راه اندازی بکنیم که تمامی موارد مدیریتی دست خودتان باشه
-
-
December 22nd, 2016, 20:07
ربات میخواین
یا اینکه یه سایت شبیه بات ساز؟
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
December 22nd, 2016, 20:16

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
متعصفانه اسکریپت مشابه رو امکان ساختش رو نداریم ...
اما در صورت تمایل میتونیم یک رباط با زبان c# در سرورتون راه اندازی بکنیم که تمامی موارد مدیریتی دست خودتان باشه
ممنون میشم اگه قیمت پیشنهادیتون رو به همراه زمان مورد نیاز بیان کنید و نکته اینکه تمام این خصوصیات رو بصورت شخصی میتونم داشته باشم ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
almandata
ربات میخواین
یا اینکه یه سایت شبیه بات ساز؟
ترجیحا شبیه اون باشه ولی نبودهم میخوام همون قدرت مانور رو شخصا داشته باشم و توی دیتابس خودم ذخیره بشه
-
-
December 22nd, 2016, 20:30

نوشته اصلی توسط
baxgame
ممنون میشم اگه قیمت پیشنهادیتون رو به همراه زمان مورد نیاز بیان کنید و نکته اینکه تمام این خصوصیات رو بصورت شخصی میتونم داشته باشم ؟
رباتی که براتون برنامه نویسی میشه خصوصیاتی که بخواین رو میتونیم بهش اضافه کنیم ... قیمت هم بسته به امکانات مد نظر شما متغیر هست ...
برای مثال یک ربات سخنگو که بتونه جواب کاربران عضو شده و کاربرانی که در گروه ها هستن رو بده برای مثال با سلام کردن پاسخ سلام بده . با هزینه 300 هزار تومان و محدوده کلمات و جمله ها 200 عدد ( یک آموزش کوتاه به شما جهت افزایش پاسخ ها و سوالات داده میشه )
یاحالا هر ربات دیگری لطفا امکاانت مد نظر را بیان کنید تا بشه قیمت داد
-
-
December 22nd, 2016, 22:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
رباتی که براتون برنامه نویسی میشه خصوصیاتی که بخواین رو میتونیم بهش اضافه کنیم ... قیمت هم بسته به امکانات مد نظر شما متغیر هست ...
برای مثال یک ربات سخنگو که بتونه جواب کاربران عضو شده و کاربرانی که در گروه ها هستن رو بده برای مثال با سلام کردن پاسخ سلام بده . با هزینه 300 هزار تومان و محدوده کلمات و جمله ها 200 عدد ( یک آموزش کوتاه به شما جهت افزایش پاسخ ها و سوالات داده میشه )
یاحالا هر ربات دیگری لطفا امکاانت مد نظر را بیان کنید تا بشه قیمت داد

دوست عزیز ایشون ربات نمی خوان ایشون یک اسکریپت می خوان که به بقیه سرویس ربات بدن که مثل ربات اماده بدن نه یک ربات عادی باتشکر
-
تعداد تشکر ها از farshid17 به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016, 22:36
قابل ارائه هستش اگر زمان تحویل بین 1 تا 2 ماه میتونید صبر کنید میتونیم براتون انجام بدیم
از پایه نوشته میشه
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016, 22:50

نوشته اصلی توسط
almandata
قابل ارائه هستش اگر زمان تحویل بین 1 تا 2 ماه میتونید صبر کنید میتونیم براتون انجام بدیم
از پایه نوشته میشه
ممنون میشم اگه هزینش رو لطف کنید .
البته برای انتشار و استفاده عمومی نمیخوام ولی میخوام دقیقا همین امکانات رو روی سرور خودم داشته باشم .
ایرانه دیگه یک دفعه میبینی سایتشون جمع میکنه یا هرچی کل کاربران وووو میره روی هوا .