نوشته اصلی توسط
N4vid12
دوست عزیز ما یک ماهو نیم کار کردیم چطور این باید و نباید ها نبود بعد از یکماه و نیم این باید ها اضافه شده؟ تمام شبکه های تبلیغاتی این قانون رو دارند که به ازای هزار نمایش 1 کلیک باشه ولی نتیجه ای در درامد نداره و فقط از طرف ادرو بلاک میشه! اینکاری که شما کردید کلاهبرداری هست و بنده هم پیگیر ماجرا هستم و به قتا ایمیل دادم و شنبه هم درخواست کتبی به پلیس فتا میدیم تا مشخص بشه حق با کی هست
- - - Updated - - -
دوست عزیز ما یک ماهو نیم کار کردیم چطور این باید و نباید ها نبود بعد از یکماه و نیم این باید ها اضافه شده؟ تمام شبکه های تبلیغاتی این قانون رو دارند که به ازای هزار نمایش 1 کلیک باشه ولی نتیجه ای در درامد نداره و فقط از طرف ادرو بلاک میشه! اینکاری که شما کردید کلاهبرداری هست و بنده هم پیگیر ماجرا هستم و به قتا ایمیل دادم و شنبه هم درخواست کتبی به پلیس فتا میدیم تا مشخص بشه حق با کی هست
قانون هم گذاشته میشه باید روی سیستم محاسبه ی شما اعمال بشه نه اینکه به صورت دستی و ذهنی!! شما اگر قانونتون عوض شده بود درامد روزانه رو باید بر حسب قانون جدیدتون تصحیح می کردید نه اینکه بعد از در امد 780 تومانی خودتون بشینید 2 2تا 4 تا کنید بگید 200 تومن!!! من نمی دونم این چه شرکتی هست که انقدر همه چیش بهم ریختس بی قانونی توش بیداد میکنه و متاسفانه فرهنگ صحبت کردنشون هم انقدر پایین هست
بنده اولین بارم نیست با شرکت های تبلیغاتی کار می کنم و شما هم اولین بارتون نیست که پول بنده رو خوردید ولی این بار بنده کوتاه نمیام