نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب ت

رأی دهندگان
8. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • w3learn.ir

8 100.00%
  • w3schools.pro

0 0%
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب تر است ؟

عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب تر است ؟

سلام

همونطور که قبلاً قول داده بودم بعد از راه اندازی سایت های رایگانی نظیر PasteCode.IR و Soal.ME روی پروژه راه اندازی نسخه فارسی سایت w3schools کار شد و کدنویسی هسته این سیستم به اتمام رسیده و در حال حاظر در مرحله ای هستم که پروژه این سایت رو اجرایی کنیم

هدف هر 3 سایت توسعه وب فارسی هست که :

- سایت PasteCode به منظور ذخیره و توسعه انواع کد

- سایت Soal به منظور پاسخ به پرسش و رفع مشکل در خصوص برنامه نویسی و موارد مرتبط

- سایت جدید نیز برای آموزش اصولی در عین حال ساده برنامه نویسی تحت وب در حال راه اندازی میباشد

برای سایت جدید با محتوی آموزشی 2 دامنه در نظر گرفته شده که در نهایت یک دامنه قابل استفاده هست, لذا خواستم نظر دوستان و همکاران گرامی رو بدونم, که از نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای راه اندازی نسخه فارسی سایت w3schools مناسب تر است ؟

دامنه :

w3learn.ir

یا دامنه

w3schools.pro

؟

از دوستان عزیز ممنون میشم در این خصوص نظر خودتون رو ارسال کنید
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید ACGE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    262
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    62 پست

پیش فرض پاسخ : به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب تر است ؟

w3learn.ir بهتره چون اسم یونیک تری داره و کاربر با سرچ اسم اشتباهی به وبسایت انگلیسی نمیره و البته دامنه ش هم مرسوم تره

5. تعداد تشکر ها از ACGE به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    19 پست

اولی صددرصد
    دومی در ذهن نمیمونه

7. تعداد تشکر ها از armincity به دلیل پست مفید

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

درود...
    سایت soal.me متاسفانه پیشرفت چندانی نکرده و این قالبی که قبلا گفتم به درد این کار نمی خوره بهتره از نو اسکریپت پرسش و پاسخ واسه این سایت بنویسی...وگرنه من خودم علاقه ای ندارم با این اسکریپتی که بدرد نمی خوره توش فعالیت کنم...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

9. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    درود...
    سایت soal.me متاسفانه پیشرفت چندانی نکرده و این قالبی که قبلا گفتم به درد این کار نمی خوره بهتره از نو اسکریپت پرسش و پاسخ واسه این سایت بنویسی...وگرنه من خودم علاقه ای ندارم با این اسکریپتی که بدرد نمی خوره توش فعالیت کنم...
    درود

موضوع این سایت مربوط به سایت پرسش و پاسخ نیست دوست عزیز

البته در خصوص سایت پرسش و پاسخ این سایت در مرحله آزمایشی هست و بعد از تکمیل سایت w3 فارسی این 2 سایت به هم متصل میشن و پرسش و پاسخ های مربوط به سایت w3 نیز به صورت خودکار در سایت soal درج میشه و در اصل مکمل یک دیگر خواهد بود

در خصوص قالب میشه گفت تنها فردی که با قالب سایت مخالف هست شما هستید در صورتی که قالب از استانداردهای مناسب و سرعت بالایی برخوردار هست همچنین امکان تغییر رنگ بندی نیز به سیستم اضاف شده, بنابراین فکر نمیکنم توجیهی وجود داشته باشه که نیاز به تغییر قالب سیستم باشه, اگه به صورت فنی مشکلی در قالب مشاهده میکنید مطرح کنید رفع کنم
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    درود

موضوع این سایت مربوط به سایت پرسش و پاسخ نیست دوست عزیز

البته در خصوص سایت پرسش و پاسخ این سایت در مرحله آزمایشی هست و بعد از تکمیل سایت w3 فارسی این 2 سایت به هم متصل میشن و پرسش و پاسخ های مربوط به سایت w3 نیز به صورت خودکار در سایت soal درج میشه و در اصل مکمل یک دیگر خواهد بود

در خصوص قالب میشه گفت تنها فردی که با قالب سایت مخالف هست شما هستید در صورتی که قالب از استانداردهای مناسب و سرعت بالایی برخوردار هست همچنین امکان تغییر رنگ بندی نیز به سیستم اضاف شده, بنابراین فکر نمیکنم توجیهی وجود داشته باشه که نیاز به تغییر قالب سیستم باشه, اگه به صورت فنی مشکلی در قالب مشاهده میکنید مطرح کنید رفع کنم
    من اون قالب رو توی سایت قبلی یعنی عجوبه تجربه کردم که باعث نابودی سایت آن شد...علت اینه که طراحی بد این قالب و ساختار آن بر می گرده...این تجربه ام میگه...
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

من اون قالب رو توی سایت قبلی یعنی عجوبه تجربه کردم که باعث نابودی سایت آن شد...علت اینه که طراحی بد این قالب و ساختار آن بر می گرده...این تجربه ام میگه...
    دوست عزیز ساختار فنی و اصولی سایت ارتباطی با قالب سایت نداره!

این که مدیر سایتی که شما در اون فعالیت داشتید دانش فنی کافی در این خصوص رو نداشته و سایت رو با وردپرس بالا آورده دلیل نمیشه طراحی مشکلی داشته باشه

سایت Soal به صورت اصولی کدنویسی شده و از پایه ( به جز بخش گرافیکی ) به صورت اختصاصی کد نویسی شده لذا ساختار و پیش نیازهای اون به صورت اختصاصی و کاربردی در ضمینه تخصصی سایت soal پیاده سازی شده

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    دوست عزیز ساختار فنی و اصولی سایت ارتباطی با قالب سایت نداره!

این که مدیر سایتی که شما در اون فعالیت داشتید دانش فنی کافی در این خصوص رو نداشته و سایت رو با وردپرس بالا آورده دلیل نمیشه طراحی مشکلی داشته باشه

سایت Soal به صورت اصولی کدنویسی شده و از پایه ( به جز بخش گرافیکی ) به صورت اختصاصی کد نویسی شده لذا ساختار و پیش نیازهای اون به صورت اختصاصی و کاربردی در ضمینه تخصصی سایت soal پیاده سازی شده
    عجوبه روی وردپرس و جوملا بود...عجوبه سال اول روی وردپرس خوب پیشرفت کرد و کاربر زیادی داشت و بعد سال دوم آمد روی جوملا با قالب دیگه که قشنگ تر و کاربردی از قالب قبلی بود که تونست بیشتر کاربر بدست بیاره و تعداد آنلاین بالا بره و بعد سال سوم آمد دوباره رو وردپرس آورد که با همین قالب روی سایت شما هست یدفعه پسرفت کرد و کاربران از دست داد و در نهایت تعطیل شد...
    من با مدیر عجوبه در ارتباط هستم که ایشون برنامه نویس حرفه ای شرکت هاکوچیان هست....
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

عجوبه روی وردپرس و جوملا بود...عجوبه سال اول روی وردپرس خوب پیشرفت کرد و کاربر زیادی داشت و بعد سال دوم آمد روی جوملا با قالب دیگه که قشنگ تر و کاربردی از قالب قبلی بود که تونست بیشتر کاربر بدست بیاره و تعداد آنلاین بالا بره و بعد سال سوم آمد دوباره رو وردپرس آورد که با همین قالب روی سایت شما هست یدفعه پسرفت کرد و کاربران از دست داد و در نهایت تعطیل شد...
    من با مدیر عجوبه در ارتباط هستم که ایشون برنامه نویس حرفه ای شرکت هاکوچیان هست....
    قطعاً اگه ایشون دانش فنی بالایی داشتند یک سایت تخصصی رو روی وردپرس بالا نمی آوردند

سایت سوال نه روی وردپرس راه اندازی شده نه جوملا نه هیچ سیستم محتوی دیگه ای, بلکه به صورت کاملاً اختصاصی و تخصصی از پایه بر اساس نیاز کد نویسی شده

در این خصوص اگه سوالی دارید لطفاً در تاپیک مربوط به سایت سوال مطرح کنید, موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست و ارسال های شما تاپیک رو به بی راهه میکشونه دوست عزیز

عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

w3learn.ir
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

16. تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)