-
December 22nd, 2016, 14:11
عضو انجمن
به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب تر است ؟
سلام
همونطور که قبلاً قول داده بودم بعد از راه اندازی سایت های رایگانی نظیر PasteCode.IR و Soal.ME روی پروژه راه اندازی نسخه فارسی سایت w3schools کار شد و کدنویسی هسته این سیستم به اتمام رسیده و در حال حاظر در مرحله ای هستم که پروژه این سایت رو اجرایی کنیم
هدف هر 3 سایت توسعه وب فارسی هست که :
- سایت PasteCode به منظور ذخیره و توسعه انواع کد
- سایت Soal به منظور پاسخ به پرسش و رفع مشکل در خصوص برنامه نویسی و موارد مرتبط
- سایت جدید نیز برای آموزش اصولی در عین حال ساده برنامه نویسی تحت وب در حال راه اندازی میباشد
برای سایت جدید با محتوی آموزشی 2 دامنه در نظر گرفته شده که در نهایت یک دامنه قابل استفاده هست, لذا خواستم نظر دوستان و همکاران گرامی رو بدونم, که از نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای راه اندازی نسخه فارسی سایت w3schools مناسب تر است ؟
دامنه :
w3learn.ir
یا دامنه
w3schools.pro
؟
از دوستان عزیز ممنون میشم در این خصوص نظر خودتون رو ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016 14:11
# ADS
-
December 22nd, 2016, 14:19
عضو جدید
پاسخ : به نظر شما کدام یک از این 2 دامنه برای چنین سایتی مناسب تر است ؟
w3learn.ir بهتره چون اسم یونیک تری داره و کاربر با سرچ اسم اشتباهی به وبسایت انگلیسی نمیره و البته دامنه ش هم مرسوم تره
-
تعداد تشکر ها از ACGE به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016, 14:21
اولی صددرصد
دومی در ذهن نمیمونه
-
تعداد تشکر ها از armincity به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016, 14:39
عضو انجمن
درود...
سایت soal.me متاسفانه پیشرفت چندانی نکرده و این قالبی که قبلا گفتم به درد این کار نمی خوره بهتره از نو اسکریپت پرسش و پاسخ واسه این سایت بنویسی...وگرنه من خودم علاقه ای ندارم با این اسکریپتی که بدرد نمی خوره توش فعالیت کنم...
-
تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2016, 14:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...
سایت soal.me متاسفانه پیشرفت چندانی نکرده و این قالبی که قبلا گفتم به درد این کار نمی خوره بهتره از نو اسکریپت پرسش و پاسخ واسه این سایت بنویسی...وگرنه من خودم علاقه ای ندارم با این اسکریپتی که بدرد نمی خوره توش فعالیت کنم...
درود
موضوع این سایت مربوط به سایت پرسش و پاسخ نیست دوست عزیز
البته در خصوص سایت پرسش و پاسخ این سایت در مرحله آزمایشی هست و بعد از تکمیل سایت w3 فارسی این 2 سایت به هم متصل میشن و پرسش و پاسخ های مربوط به سایت w3 نیز به صورت خودکار در سایت soal درج میشه و در اصل مکمل یک دیگر خواهد بود
در خصوص قالب میشه گفت تنها فردی که با قالب سایت مخالف هست شما هستید در صورتی که قالب از استانداردهای مناسب و سرعت بالایی برخوردار هست همچنین امکان تغییر رنگ بندی نیز به سیستم اضاف شده, بنابراین فکر نمیکنم توجیهی وجود داشته باشه که نیاز به تغییر قالب سیستم باشه, اگه به صورت فنی مشکلی در قالب مشاهده میکنید مطرح کنید رفع کنم
-
-
December 22nd, 2016, 15:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
موضوع این سایت مربوط به سایت پرسش و پاسخ نیست دوست عزیز
البته در خصوص سایت پرسش و پاسخ این سایت در مرحله آزمایشی هست و بعد از تکمیل سایت w3 فارسی این 2 سایت به هم متصل میشن و پرسش و پاسخ های مربوط به سایت w3 نیز به صورت خودکار در سایت soal درج میشه و در اصل مکمل یک دیگر خواهد بود
در خصوص قالب میشه گفت تنها فردی که با قالب سایت مخالف هست شما هستید در صورتی که قالب از استانداردهای مناسب و سرعت بالایی برخوردار هست همچنین امکان تغییر رنگ بندی نیز به سیستم اضاف شده, بنابراین فکر نمیکنم توجیهی وجود داشته باشه که نیاز به تغییر قالب سیستم باشه, اگه به صورت فنی مشکلی در قالب مشاهده میکنید مطرح کنید رفع کنم
من اون قالب رو توی سایت قبلی یعنی عجوبه تجربه کردم که باعث نابودی سایت آن شد...علت اینه که طراحی بد این قالب و ساختار آن بر می گرده...این تجربه ام میگه...
-
-
December 22nd, 2016, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
من اون قالب رو توی سایت قبلی یعنی عجوبه تجربه کردم که باعث نابودی سایت آن شد...علت اینه که طراحی بد این قالب و ساختار آن بر می گرده...این تجربه ام میگه...
دوست عزیز ساختار فنی و اصولی سایت ارتباطی با قالب سایت نداره!
این که مدیر سایتی که شما در اون فعالیت داشتید دانش فنی کافی در این خصوص رو نداشته و سایت رو با وردپرس بالا آورده دلیل نمیشه طراحی مشکلی داشته باشه
سایت Soal به صورت اصولی کدنویسی شده و از پایه ( به جز بخش گرافیکی ) به صورت اختصاصی کد نویسی شده لذا ساختار و پیش نیازهای اون به صورت اختصاصی و کاربردی در ضمینه تخصصی سایت soal پیاده سازی شده
-
-
December 22nd, 2016, 15:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
دوست عزیز ساختار فنی و اصولی سایت ارتباطی با قالب سایت نداره!
این که مدیر سایتی که شما در اون فعالیت داشتید دانش فنی کافی در این خصوص رو نداشته و سایت رو با وردپرس بالا آورده دلیل نمیشه طراحی مشکلی داشته باشه
سایت Soal به صورت اصولی کدنویسی شده و از پایه ( به جز بخش گرافیکی ) به صورت اختصاصی کد نویسی شده لذا ساختار و پیش نیازهای اون به صورت اختصاصی و کاربردی در ضمینه تخصصی سایت soal پیاده سازی شده
عجوبه روی وردپرس و جوملا بود...عجوبه سال اول روی وردپرس خوب پیشرفت کرد و کاربر زیادی داشت و بعد سال دوم آمد روی جوملا با قالب دیگه که قشنگ تر و کاربردی از قالب قبلی بود که تونست بیشتر کاربر بدست بیاره و تعداد آنلاین بالا بره و بعد سال سوم آمد دوباره رو وردپرس آورد که با همین قالب روی سایت شما هست یدفعه پسرفت کرد و کاربران از دست داد و در نهایت تعطیل شد...
من با مدیر عجوبه در ارتباط هستم که ایشون برنامه نویس حرفه ای شرکت هاکوچیان هست....
-
-
December 22nd, 2016, 15:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
عجوبه روی وردپرس و جوملا بود...عجوبه سال اول روی وردپرس خوب پیشرفت کرد و کاربر زیادی داشت و بعد سال دوم آمد روی جوملا با قالب دیگه که قشنگ تر و کاربردی از قالب قبلی بود که تونست بیشتر کاربر بدست بیاره و تعداد آنلاین بالا بره و بعد سال سوم آمد دوباره رو وردپرس آورد که با همین قالب روی سایت شما هست یدفعه پسرفت کرد و کاربران از دست داد و در نهایت تعطیل شد...
من با مدیر عجوبه در ارتباط هستم که ایشون برنامه نویس حرفه ای شرکت هاکوچیان هست....
قطعاً اگه ایشون دانش فنی بالایی داشتند یک سایت تخصصی رو روی وردپرس بالا نمی آوردند
سایت سوال نه روی وردپرس راه اندازی شده نه جوملا نه هیچ سیستم محتوی دیگه ای, بلکه به صورت کاملاً اختصاصی و تخصصی از پایه بر اساس نیاز کد نویسی شده
در این خصوص اگه سوالی دارید لطفاً در تاپیک مربوط به سایت سوال مطرح کنید, موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست و ارسال های شما تاپیک رو به بی راهه میکشونه دوست عزیز
-
-
December 22nd, 2016, 15:24
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید