سلام میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و کلا باهاش اشنا بشم که در اینده سایتامو بیارم روی سرور مجازی از کجا شروع کنم ممنون به ترتبیب و ساده راهنمایی کنین اگه دوستان وی پی اس رایگان داشتن بدن که روش تمرین نم مرسی
سلام میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و کلا باهاش اشنا بشم که در اینده سایتامو بیارم روی سرور مجازی از کجا شروع کنم ممنون به ترتبیب و ساده راهنمایی کنین اگه دوستان وی پی اس رایگان داشتن بدن که روش تمرین نم مرسی
اولین شروع شما خرید یک سرور مجازی لینوکس هست و بعد از آن اموزش نصب کنترل پنل رو در انجمن به دست بیارید و بعد هم کانفیگ ها .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
بیشتر توضیح بدید مثلا Operating System که انواع زیاد داره یعنی چی و کدومش بهتره
سلام دوست خوبم
Operation system یا همون سیستم عامل سرور هست که بنا به نیاز و زبان برنامه نویسیسایت هاتون میبایست انتخاب کنید.
اکثر سایتهای بخاطر استفاده از php برای برنامه نویسی از سرورهای لینوکسی استفاده میکنند.
ابتدا به ساکن بهتر هست که در صورتیکه وبسایت شخصی برای خودتون ندارید، یک دامنه ثبت کنید
بعد یک سرور لینوکسی بگیرید و شروع کنید به وصل کردن دامنه با استفاده از DNSبه سرور لینوکسی
در آخر هم شروع به یاد گیری APACHE و MySQL کنید.
میتونید از ویدیوکست های آموزشی جادی میرمیرانی هم استفاده کنید در آدرس jadi.net/videocast . چند ویدیو آموزشی دیدم در مورد راه اندازی سایت و لینوکس و سرور مجازی و .. داره . برای شروع خوب هست.
موفق باشید.
من وب سایت دارم با هاست و دامنه و اینا اشنایی دارم فقط تو سرور مجازی تا حالا کار نکردم ویدیو هم نت محدوده نمیتونم ببینم متنی باشه بهتره - ممنون از راهنمایی های که میدید
سلام دوست خوبم
بهتره یکی از توزیع های لینوکس رو یاد بگیرید . مثلا CentOS(سنت او اس) یا اوبونتو برای شروع
بعدش سرور مجازی تهیه کنید و سعی کنید یک سایت روی اون بالا بیارید و اسکریپت های معمول رو نصب کنید. (بدون کنترل پنل)
یعنی فقط از طریق کامند لاین پکیج های مورد نیاز رو نصب کنید و بدون کنترل پنل مثل سی پنل یا دایرکت ادمین شروع به یاد گیری کنید
بعد از مدتی که مسلط شدید به فرامین لینوکسی و کانفیگ آپاچی/وب سرور ، MySQL و پی اچ پی ، میتونید سرور مجازیتونو ریبیلد کنید یا اصلا سرور مجازی جدید تهیه کنید و کنترل پنل نصب کنید.
با نصب کنترل پنل خیلی از فرایندها براتون ساده میشه ولی با توجه به تجربه ای که در این مدت کسب کردید خیلی راحت میتونید مشکلاتتون رو حل کنید.
ضمنا طی این مدت لینوکسی هم میشید و پا به دنیای آزاد میگذارید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)