-
December 19th, 2016, 21:48
درخواست ساخت لوگو
سلام دوستان یک قالب هاستینگ دارم درخواست لوگو دارم کسی میتواند یک لوگو برام بسازه با تشکر اطلاع بدید ممنون
- - - Updated - - -
www.jwebhost.ir/my
مشاهده کنید بالا سمت راست نوشته فردا هاستینگ بنده میخوام به جای این فردا هاستینگ برام یک لوگو اینطور ساده بسازید به اسم جی وب هاست لطفا اگر کسی میتواند بسازه برام بسازد نیاز دارم باتشکر
- - - Updated - - -
کسی نبود یک لوگو ساده برام بسازد؟
-
-
December 19th, 2016 21:48
# ADS
-
December 20th, 2016, 10:24
عضو انجمن
پاسخ : درخواستساخت لوگو
با سلام
جناب شاهی سایت llogo.net توصیه می شود قیمت و کیفیت بسیار مناسب .
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2016, 11:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yasinhosting
سلام دوستان یک قالب هاستینگ دارم درخواست لوگو دارم کسی میتواند یک لوگو برام بسازه با تشکر اطلاع بدید ممنون
- - - Updated - - -
www.jwebhost.ir/my
مشاهده کنید بالا سمت راست نوشته فردا هاستینگ بنده میخوام به جای این فردا هاستینگ برام یک لوگو اینطور ساده بسازید به اسم جی وب هاست لطفا اگر کسی میتواند بسازه برام بسازد نیاز دارم باتشکر
- - - Updated - - -
کسی نبود یک لوگو ساده برام بسازد؟
سلام دوست عزیز برای طراحی لوگو ما درخدمتیم.
تلگرام: DualEngineers@
موبایل: 09015595831
ایمیل: DualEngineers @ gmail.com
مهندسین دوگان | خدمات تخصصی طراحی وب سایت و گرافیک
IDTelegram: @DualEngineers | Mobile: +98 901 559 5831 | Channel & Instagram: Dual_Engineers
-
-
December 20th, 2016, 15:06
ایشون قالب ما رو بدون اجازه هم دارند میفروشند خودمون قالب رو ترجمه و seo کردیم هر کی میفروشی بفروش داریم برند عوض میکنیم
-
تعداد تشکر ها ازhostorder به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2016, 23:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hostorder
ایشون قالب ما رو بدون اجازه هم دارند میفروشند خودمون قالب رو ترجمه و seo کردیم هر کی میفروشی بفروش داریم برند عوض میکنیم
بله دوست عزیز من هم به حرف شما رسیدم که کاربر yasinhosting اخلاق کاری اصلا ندارن!
متاسفانه yasinhosting برای طراحی لوگو در تلگرام با هزینه بسیار بسیار کمی درخواست داده بودن و با لحن خیلی بی ادبانه ای هم اصرار به طراحی لوگو داشتن!
مهندسین دوگان | خدمات تخصصی طراحی وب سایت و گرافیک
IDTelegram: @DualEngineers | Mobile: +98 901 559 5831 | Channel & Instagram: Dual_Engineers
-
تعداد تشکر ها ازInpart به دلیل پست مفید