-
December 19th, 2016, 15:15
عضو دائم
چگونه از جیمیل برای ارسال ایمیل های whmcs استفاده کنیم
سلام دوستان
ببخشید به دلیل عجله فقط خواستم تاپیک رو بزنم تو انجمن چون خیلی ها اینجا ازم خواسته بودند که یاد بدم چطور از smtp جیمیل برای ارسال ایمیل در whmcs استفاده کنیم و مشکل ارسال نشدن ایمیل ها رو رفع کنیم
برای همین امروز با اینکه عجله هم داشتم آموزش رو نوشتم و تقدیم شما عزیزان کردم
فقط چون وقت نبود نتونستم به همه اونا پ.خ بدم و اینجا تاپیک زدم تا دوستان مطلع بشند
برای دیدن آموزش لطفا اینجا کلیک کنید
بازم شرمنده بابت اینکه متن آموزش رو کپی نکردم
وقتم خیلی تنگ بود
با اجازه
در پناه حق
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2016 15:15
# ADS
-
December 19th, 2016, 15:22
پاسخ : چگونه از جیمیل برای ارسال ایمیل های whmcs استفاده کنیم
خسته نباشید . بابت آموزش هایی که میذارید . همه از آموزش ها استفاده میکنند . دستت درست
-
تعداد تشکر ها از relaxhost به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2016, 15:28
اموزش مفید و بدردبخوری بود
انشالله اینطوری مشکل همه حل بشه
-
تعداد تشکر ها از hostnic24 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2016, 22:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
relaxhost
خسته نباشید . بابت آموزش هایی که میذارید . همه از آموزش ها استفاده میکنند . دستت درست
سلام
خواهش میکنم استاد
زنده باشید

نوشته اصلی توسط
hostnic24
اموزش مفید و بدردبخوری بود
انشالله اینطوری مشکل همه حل بشه
سلام
انشالله مشکل همه عزیزان حل بشه
-
-
December 20th, 2016, 12:01
آموزش خوبی بود تشکر ولی گاها اتصال به smtp گوگل مشکل ایجاد میکنه کانکت نمیشه درنتیجه ایمیل نمیره به نظرم از smtp خود هاست استفاده بشه بهتره
-
-
December 20th, 2016, 12:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dow
آموزش خوبی بود تشکر ولی گاها اتصال به smtp گوگل مشکل ایجاد میکنه کانکت نمیشه درنتیجه ایمیل نمیره به نظرم از smtp خود هاست استفاده بشه بهتره
دلیل متصل نشدن به سرور گوگل همون ترفندیه ک تو سایت معرفی کردیم
گوگل whmcs رو سیستم غیر امن میشناسه و برای همین ارسال نمیکنه
اما به اون لینک ک برید و اونکارو کنید مشکل رفع میشه
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahab00
دلیل متصل نشدن به سرور گوگل همون ترفندیه ک تو سایت معرفی کردیم
گوگل whmcs رو سیستم غیر امن میشناسه و برای همین ارسال نمیکنه
اما به اون لینک ک برید و اونکارو کنید مشکل رفع میشه
وهاب عزیز قبلا آموزش رو تو سایتتون دیده بودم الان باز نیاز به اون آموزش دارم اما در سایتتون وجود نداره لطفا آموزش رو قرار بدید
-
تعداد تشکر ها از hiwebpw به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
عینا از سایت اقا وهاب نقل می کنم :
سلام دوستان
امیدواریم هر جا هستید سالم و موفق و سربلند باشید
به درخواست شما عزیزان امروز آموزشی را مبنی بر اینکه چگونه از جیمیل برای ارسال ایمیل های Whmcs استفاده کنیم آماده کرده و تقدیم شما عزیزان می کنیم
شاید شما هم در نسخه ۶ به بالا سیستم whmcs با مشکل ارسال نشدن ایمیل ها مواجه شده باشید و البته قبلا آموزشی در این باره با نام رفع مشکل ارسال نشدن ایمیل های whmcs ارائه کرده بودیم که البته به دلیل محدود بودن ایمیل های ارسالی بسیاری از کاربران تمایل به استفاده از سیستم جیمیل را داشته اند
مراحل ست کردم جیمیل با whmcs برای ارسال ایمیل
برای شروع ابتدا باید در جیمیل یک حساب کاربری بسازید (یک ایمیل بسازید و اگر از قبل ایمیل دارید نیاز به اینکار نیست)سپس وارد بخش ادمین whmcs خود شوید و وارد بخش تنظیمات شده و تب ایمیل را انتخاب نماییدخب در این بخش از شما اطلاعاتی خواسته میشه که به ترتیب مثل بنده پر کنیدنوع ایمیل : SMTPMail Encoding : 8 Bitپورت SMTP : 465هاست SMTP : smtp.gmail.comنام کاربری SMTP : آدرس ایمیلی که ساخته ایدرمز عبورSMTP : رمز عبور ایمیلی که ساخته ایدSMTP SSL Type : این گزینه را بر روی SSL ست نماییدخب حالا ذخیره کنید و تا به اینجا کار تقریبا تمام شده استاما شما قبلا هم شاید تا به اینجا کار را انجام داده اید ولی ایمیل ها در سیستم ارسال نمی شدند و اگر پاسخ شما بله بود با ادامه با ما همراه باشیدپس از انجام مراحل بالا ابتدا وارد اکانت ایمیل خود شوید و سپس رو این لینک کلیک کنیدوارد صفحه زیر خواهید شد
کافیست در این صفحه روی کلید روشن کردن کلیک کنید و کار را تمام کنیدبله مشکل این بود که گوگل تا جایی که سعی میکنه امنیت رو به صورت پیشفرض بالا نگه میداره و اسکریپت WHMCS چون احراز هویت نمیکنه پس گوگل اجازه ارسال ایمیل نمیده . با اینکار ما به گوگل میگیم whmcs مون رو قبول کن و به کارهاش عمل کنبه همین سادگی کار تمام استاز ارسال ایمیل های خود توسط سرور گوگل لذت ببریددوستان این آموزش برای اولین بار در ایران و دنیا توسط تیم وهاب آنلاین به رشته تحریر در آمده است . لطفا در صورت کپی برداری با ذکر منبع اقدام نمایید
- - - Updated - - -
فقط لینک زیر کار نمیکنه
http://link.vahabonline.ir/ah
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید