مشکل در بالا نیامدن VMware با ارور: 627 invalid or unknown sku/chassis id
با سلام
من به یک مشکل اساسی خوردم زمانی که سرور رو روشن می کنم وقتی قطعات رو چک می کنه میاد به این عکس که اتچ کردم و این ارور رو میده (627 invalid or unknown sku/chassis id)
پاسخ : مشکل در بالا نیامدن VMware با ارور: 627 invalid or unknown sku/chassis id
نوشته اصلی توسط hristo
با سلام
من به یک مشکل اساسی خوردم زمانی که سرور رو روشن می کنم وقتی قطعات رو چک می کنه میاد به این عکس که اتچ کردم و این ارور رو میده (627 invalid or unknown sku/chassis id)
بعد نصبش کنید. بعد نصب وارد پوشه نصبش بشید و فایل start اجرا کنید که دو روش آپدیت کردن رو توضیح داده. با استفاده از فلش یا cdrom.که راحت ترینش استفاده از فلش هست و فقط کافیه فایل HPQUSB.exe از توی پوشه usb key اجرا کنید تا خودکار فلش رو بوتیبل کنه.
بعد نصبش کنید. بعد نصب وارد پوشه نصبش بشید و فایل start اجرا کنید که دو روش آپدیت کردن رو توضیح داده. با استفاده از فلش یا cdrom.که راحت ترینش استفاده از فلش هست و فقط کافیه فایل HPQUSB.exe از توی پوشه usb key اجرا کنید تا خودکار فلش رو بوتیبل کنه.
ممنون چشم طبق فرمایشتون الان انجام میدم
میتونم شماره تماستون رو داشته باشم ؟
اگر مشکلی نداره برای من پیغام خصوصی کنید
ممنون این کار رو انجام دادم
اما زد فلش رو Fat32 کرد و الان فلش رو هم هیچ جیزش رو نمیشناسه ...
چی کار کنم به نظرتون؟