همکارای عزیز مدیران صWHT خودتون نگاه کنید این کار درستی است تو امضائ یک کاربر توهین به یک کاربر دیگه بشه این یک توهین برای شرکت ما و اعضائ آن است این رسمش نیست الان 3 ماهه این تو امضائ یوزر
mdf092 همیشه است هر تاپیکی که من باز کردم میاد زود این لینک رو ارسال میکنه که چی بشه : http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/ این کار جرم داره با آبروی کسی بازی کردن جرم کیفری داره اگه ما این ماجرا رو بندازیم تو دادگاه سایت WHT هم زیر سوال میرند . اینجا محیطی برای آموزش و فروش است نه جایی برای توهین به موقیت های شغلی یک دیگه
ما از سال 2008 در این سایت عضو بوده و فعالیت کردیم این رسمش نیست
---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:01 AM ----------
کاش این قوانین رو آقای محمدی بخونه
این یوزر با نام کاربری
mdf092 که آدرس سایتشون است : آریا هاست | میزبانی حرفه ای لینوکس - هاستینگ لینوکس - نمایندگی لینوکس که نه شرکت معتبری است نه دفتر معتبری داره نه کارمندی داره امده داره تخریب یک شرکت رو انجام میده . سال ورود به WHT هم 2010 است یک کاربر تازه به دوران رسیده که نه از سرور چیزی میدونه نه کار سرور تا حالا انجام داده . من موندم چرا مدیران این شخص را اسپم نمیکنند هم توهین به ما کرده و با آبروی یک شرکت و اعضای آن بازی کرده
ما از سال 2008 در این سایت عضو بوده و فعالیت کردیم این رسمش نیست