نقل قول نوشته اصلی توسط Black Carboh نمایش پست ها
دوست عزیز طرز فکر شما اشتباه اینطوری بود زرین پال ورشکسته شده بود در کل درگاه مستقیم و غیر مستقیم کلی فرق دارن باهوش هاش میدوننن مالیات و... سر بسته گفتم .

در ضمن پی لاین و امثال اون چند شرکت معتبر ریالی از کس بالا نکشیدن همه رو پس دادن .

توی ایران متاسفانه کسی توی کاری موفق می شه خیلی ها می خوان همون راه و شیوه پیش بگیرن که اشتباه درستش اینه که هر کسی طرح و ایده خودش اجرا کنه .
خودمم در جریان مالیات هستم اما من به شخصه حاضرم مالیات بدم اما پولم از جیب این و اون رد نشه یعد به جیب خودم برسه چون:

1. حوصله تیکت و تیکت بازی برای دریافت پول خودم و تازه شنیدن کلی اهانت غیر مستقیم بعضی آدم های غیر انسان رو ندارم.
  2. بعضی اوقات نیازه که پول هنگفت مشتری رو برگشت بزنم خب وقتی هنوز پولی تو حساب من نیامده و تو درگاه واسط هستش مجبورم به مشتری بگم برای برگشت وجه اش چند روز صبر کنه که خب این از نظر من اصلاً خوب نیست.
  3. شاید از نظر شما مالیات دولت بد باشه و اینکه دولت درآمد ما رو شنود کنه چیز خوبی نباشه اما از نظر من باز دولت دولته یکم بیشتر میشه به این شرکت های خصوصی که مثل قارچ زیاد میشن بهش اعتماد کرد.
  4. و... که الان از حوصله خارجه.