صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47

موضوع: آفر ویژه از دیتاسنتر worldstream

عضو جدید samanenic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

79 آفر ویژه از دیتاسنتر worldstream

سلام یک آفر از دیتاسنتر worldstream برای این ساعت در نظر گرفتیم

مدت آفر 1 هفته

Intel C2Q Q8200
    2048 MB DDR2 RAM
    250 GB 7.200 RPM
    2000 GB Traffic p/m

قیمت : 109 هزار تومان ماهانه تحویل سرور 1 ساعت بعد از پرداخت هزینه سرور

TOP Deal: Intel Core i7 920, 12GB DDR3, 1TB HDD, 10.000TB Traffic

قیمت : 256 هزار تومان ماهانه
    ویرایش توسط samanenic : November 2nd, 2010 در ساعت 02:46
    شرکت طراحان وب سامانه سهند ( سامانه نیک )
    آدرس های وب شرکت :
    وب سایت اصلی شرکت : www.twss.co.ir
    وب سایت خرید خدمات شرکت : www.samanenic.com

2. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

پیش فرض پاسخ : آفر ویژه از دیتاسنتر worldstream

نقل قول نوشته اصلی توسط irlogo نمایش پست ها
    ممنونم
    شماره ثبت شرکت، آدرس، هیئت مدیره ، محل ثبت و تاریخ ثبت شرکتتون رو بدید استعلام کنیم
    شما آگاهی یا پلیس 110 هستید فرمودم تشریف بیارید شرکت در خدمتیم شماره ثبت 1994 سال ثبت 1381

شرکت سامانه سهند ( مسئوليت محدود ) با شماره ثبت 1994 در سال 1381 ثبت و فعاليت خود را در زمينه هاي مختلف کامپیوتری اعم از فروش تجهیزات کامپیوتر و شبکه آغاز نمود و سپس به عرصه آی تی وارد گردید و خدمات مختلف آی تی نظیر فروش هاستیگ و طراحی سایت را با نام تجاری ایران سرور پلاس به کاربران خود عرضه داشت این شرکت در سال 1383 با اخذ مجوز رسمی از سازمان ارتباطات رادیویی کشور خدمات isp را نیز به مجموعهخدمات خود افزود و نیز از سال 1384 تاکنون خدمات خود با نام تجاری سامانه نیک در فضای مجازی عرضه داشته و یکی از قوی ترین و معتبرترین ارایه دهندگان سرویس های آی تی در شمالغرب کشور محسوب میشود
    ویرایش توسط samanenic : November 1st, 2010 در ساعت 02:14
    آدرس های وب شرکت :

5. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

عضو دائم irlogo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    773
    تشکر تشکر شده 
    1,546
    تشکر شده در
    1,188 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samanenic نمایش پست ها
    شما آگاهی یا پلیس 110 هستید فرمودم تشریف بیارید شرکت در خدمتیم شماره ثبت 1994 سال ثبت 1381
    خیر، شما در انجمن آزاد فرمودید شرکت هستید، من چرا باید بیایم اون سر کشور وقتی هنوز به وجود شرکت شما شک دارم!؟

شماره ثبتی که فرمودید نمایان گر شرکت دیگری است پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور

شناسه ملی : 10200080835 شماره ثبت : 1994 نوع شخصیت حقوقی : با مسئوليت محدود تاریخ تاسیس : 1360/06/25 عنوان شخصیت : راه و ساختمان قرقشه استان ثبتی : آذربایجان شرقی واحد ثبتی : تبریز آدرس دفتر مرکزی : تبریز خ مفتح جنب عکاسی القا ک حاجی عی پ 154 کد پستی دفتر مرکزی : 0

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

اگر اشتباه کردم بفرمایید تا رفع ابهام شود

7. تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

دوست عزیز ما هم باید بریم باقالی بفروشیم ( شماره ثبت شرکت ما دست یکی دیگه است اینجوریشو ندیده بودم باید اساسنامه هم ارائه بدیم تا باورتان بشه شما نمیدونم چه سودی از این کارتون میبرد من نمیدونم . )

ما پرداخت اینترنتی را به نام شرکت طراحان سامانه سهند ثبت کردیم حتما به بانک هم کلک زدیم شاید زدیم خودمون خبر نداریم .

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

ما نشد 1 بار آفر بدیم شما ها پست های بی مورد نزده باشید . دوستان من هیچ نیازی به پول این سرور ها یا درآمد این شرکت ندارم من عاشق این کارم من هر روز دنبال آفر های خوب میگردم که ارائه بدم تا همه بتونند استفاده کنند . شما و امسال دوستانه شما بجای تشکر پست های بی معنی ارسال می کنند تا تاپیک رو منحرف کنند . از مدیران خواهش میکنم جلوی این اسپم ها را بگیرند بخدا دیگه با این یوزر ها نمشه کار کرد
    آدرس های وب شرکت :

9. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

عضو انجمن mdf092 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    167 پست

Client:

تمامی این تیکت ها بعد از آن تیکتی بود که دوست عزیز ما آقای محمدی ارسال کردند

محمدی, محمد, آریا هاست
    (2)
    Created:
    September 22, 2010, 12:23pm
    Updated:
    September 26, 2010, 11:37am Subject: سلام Department: پشتیبانی Level: High Status: Closed ---------------------------------------------------------------------------------
    Status: Closed محمد محمدی | September 22, 2010, 12:23pm

سلام من پسورد ورودم به وی پی اسم را فراموش کردم لطفا اونو به من بدید

مدیریت شبکه سامانه نیک | September 22, 2010, 12:35pm

Salam Lotfan IP Serverton Ro Elam Konid Ta Pasword Jadid Baraye Shoma Ersal Gardad

Bara Ersal Pasword Bayad Fotokopi Card Meli khod ra ba darkhast Katbi Be email : alizadeh@advancedservices.ca Ersal Konid Ya Haminja Zamime Konid

Shad Bashid

محمد محمدی | September 25, 2010, 11:36pm

سلام
    این آی.پی سرور هست
    70.33.207.67

رمز پلسک رو برام فرستادید اما
    رمز کنترل پنل
    Hyper-VM
    رو نفرستادید
    ممنون

بخش پشتیبانی | September 26, 2010, 11:37am

Your account has been created with the following details:

Username: symfony.vm

Password: 0000000000

To log in immediately, follow this link, using your username and password:

Secure:
    http://70.33.207.66:8888

Cpu Usage (%) 100/CPU: Unlimited
    Traffic (MB/month): Unlimited
    Uplink Traffic(KB/s): Unlimited
    Swap (MB)(xen Only): Unlimited
    CPU UNITS (default 1000): Unlimited
    IO Priority (0-7): Unlimited
    Number Of CPUS: Unlimited
    Enable Iptables (only For Openvz): on
    Allow Backup Schedule: on
    Allow Backing Up: on
    Second Level Quota (only For Openvz): on
    Can Manage Reverse Dns: on
    Can Manage Dns: on
    Can Rebuild Vps: on
    Enable Central Backup: on

You can directly login to your vps using the information below:

Ipaddress: 70.33.207.67
    Username : root
    Password :0000000000

-------------------------------------------------------------------------

Status: Open محمد محمدی | October 12, 2010, 1:40pm

با سلام
    میخوام از سرورم بکآپ بگیرم
    اما ظاهرا برای من غیر فعال است
    لطفا فعال نمایید
    با تشکر فراوان

مدیریت شبکه سامانه نیک | October 13, 2010, 9:30am

سلام بک آپ از کل سرور برای شما دوست عزیز فعال شد

بخش پشتیبانی | October 13, 2010, 9:37am

سلام مشترک گرامی رم سرور شما 85 % پر شده است در صورت درخواست رم اضافه ما را در جریان بزارید
    512 = 7000 t
    1024 = 12000 t

سامانه نیک لحظات خوشی را برای شما آرزومند است. و امیدواریم که سرویس ها، ما بتواند رضایت شما را جلب نماید.

محمد محمدی | October 13, 2010, 2:54pm

با سلام
    هنوز فعال نشده
    backup_number_exceeded [1 greater than 0]

مدیریت شبکه سامانه نیک | October 14, 2010, 1:48pm

Ram Service Shoma AZ 512 Be 1 gb afzayesh yaft = Free

shad bashid

محمد محمدی | October 14, 2010, 2:35pm

خیلی ممنون
    این تیکتها رو من نزدم
    یه روز دیدم ایمیل اومده که پسورد شما در سایت فلان ریست شده
    یادم افتاد که رمز رو توی تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/ گذاشته بودم و احتمالا کسی رفته ریست کرده
    البته من هم رفتم ریست کردم تا مشکلی برام پیش نیاد و یکی بره توی سرور یه کاری کنه و به اسم من تموم بشه (البته ظاهرا شده)

در ثانی اگر هم استفاده کنم شما حق ندارید اعتراض کنید چون پول 1سال رو یه جا دادم و خریدی رو انجام دادم که شما چیز دیگری رو به من تحویل دادید
    مثلا جهت یادآوری بزرگترین کلاهی که هدیه دادید لایسنس پلسک یکساله‌ای بود که پول را از من گرفتید و عملا به من تحویل ندادید و این یعنی ماهی 16 هزار تومان پول مفت
    پس قانونا حق دارم استفاده کنم (برای مطالعه و آشنایی جزییات بیشتر به http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/ مراجعه فرمایید)
    هر موقع شما پول رو پس دادید میتونید بگید که دارم غیرقانونی استفاده میکنم

11. تعداد تشکر ها از mdf092 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

ما هیچ مشکلی نداریم سرور تا 1 سال برای شما به صورت قانونی باز و ساپورت میشود شما تیکت زدید تا حالا جواب نگرفتید خدا وکیلی این را راست بگید ؟ هزینه لایسنس 100 دامنه 32000 تومان بود نه 15000 تومان
    سرور برای شما باز است ما کاری نداریم که از پنل شما کسی استفاده کرده یا نه ما شما رو میشناسیم

شما با این کارتون میخواهیم شرکت ما رو بدنام کنید یا مشکل دارید با ما فکر میکنید با این کار از مشتری های ما کم میشه ما به جای تبلیغ در اینترنت ترجیح میدیم مشتری حضوری بگیریم هم سودش بیشتره هم معتبرند من تا حالا یک کلام حرف بی معنی یا توهین نکردم اما شمارو چه عرض کنم /.........................
    آدرس های وب شرکت :

13. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

بابا برازید بنده خدا فروشش رو بکنه به این چه مربوطه خود دیتا سنتر داره 40$ دلار میده! اگر میخواید بخرید بخرید اگر نه گروه خب از خود دیتاسنتر بخرید چرا دعوا راه میندازید هی بحث رو به حاشیه میکشید!
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

15. تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

لطفاً اشخاص شرکت کننده در این تاپیک به این موارد دقت کنند:

1. هیچ کس حق توهین به شخص باز کننده تاپیک در این انجمن رو نداره.
    2. هیچ کس اجازه نداره از طرف انجمن قانونی برای کاربران بزاره.
    3. اینجا یک انجمن آزاد هست و آزادی یعنی حق انتخاب، لطفاً اول معنی کلمه رو متوجه بشید و بعد کاربر رو مجبور به پاسخگویی کنید.
    4. اگر شما کار مجانی انجام میدید به کسی مربوط نیست و اگر کسی قرار هست 1000 دلار روی یک سرور 100 دلاری بگیره، باز هم به کسی جز خود ایشان و مشتری ایشان مربوط نیست!
    5. اینجا کسی د - ز - د نیست و اگر هم باشه شما و دیگر شرکت کنندگان پلیس نیستید که بخواید ازش بازخواست کنید.
    6. اگر مشکلی با شخصی دارید، با خود ایشان از طریق پیغام خصوصی و یا ایمیل و یا شماره تلفن و یا ... تماس بگیرید و اگر نتونستید مشکل رو حل کنید، تاپیک جدا بزنید و بهشون اطلاع بدید که *در صورت تمایل* در تاپیک شرکت کنند.

سوء استفاده شاخ و دم نداره ... افراد شناخته شده سعی کنند صبر کاربران و مدیران رو لبریز نکنند

با تشکر.

17. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

همکارای عزیز مدیران صWHT خودتون نگاه کنید این کار درستی است تو امضائ یک کاربر توهین به یک کاربر دیگه بشه این یک توهین برای شرکت ما و اعضائ آن است این رسمش نیست الان 3 ماهه این تو امضائ یوزر mdf092 همیشه است هر تاپیکی که من باز کردم میاد زود این لینک رو ارسال میکنه که چی بشه : http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/ این کار جرم داره با آبروی کسی بازی کردن جرم کیفری داره اگه ما این ماجرا رو بندازیم تو دادگاه سایت WHT هم زیر سوال میرند . اینجا محیطی برای آموزش و فروش است نه جایی برای توهین به موقیت های شغلی یک دیگه

ما از سال 2008 در این سایت عضو بوده و فعالیت کردیم این رسمش نیست

---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:01 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

لطفاً اشخاص شرکت کننده در این تاپیک به این موارد دقت کنند:

1. هیچ کس حق توهین به شخص باز کننده تاپیک در این انجمن رو نداره.
    2. هیچ کس اجازه نداره از طرف انجمن قانونی برای کاربران بزاره.
    3. اینجا یک انجمن آزاد هست و آزادی یعنی حق انتخاب، لطفاً اول معنی کلمه رو متوجه بشید و بعد کاربر رو مجبور به پاسخگویی کنید.
    4. اگر شما کار مجانی انجام میدید به کسی مربوط نیست و اگر کسی قرار هست 1000 دلار روی یک سرور 100 دلاری بگیره، باز هم به کسی جز خود ایشان و مشتری ایشان مربوط نیست!
    5. اینجا کسی د - ز - د نیست و اگر هم باشه شما و دیگر شرکت کنندگان پلیس نیستید که بخواید ازش بازخواست کنید.
    6. اگر مشکلی با شخصی دارید، با خود ایشان از طریق پیغام خصوصی و یا ایمیل و یا شماره تلفن و یا ... تماس بگیرید و اگر نتونستید مشکل رو حل کنید، تاپیک جدا بزنید و بهشون اطلاع بدید که *در صورت تمایل* در تاپیک شرکت کنند.

سوء استفاده شاخ و دم نداره ... افراد شناخته شده سعی کنند صبر کاربران و مدیران رو لبریز نکنند

با تشکر.

کاش این قوانین رو آقای محمدی بخونه

این یوزر با نام کاربری mdf092 که آدرس سایتشون است : آریا هاست | میزبانی حرفه ای لینوکس - هاستینگ لینوکس - نمایندگی لینوکس که نه شرکت معتبری است نه دفتر معتبری داره نه کارمندی داره امده داره تخریب یک شرکت رو انجام میده . سال ورود به WHT هم 2010 است یک کاربر تازه به دوران رسیده که نه از سرور چیزی میدونه نه کار سرور تا حالا انجام داده . من موندم چرا مدیران این شخص را اسپم نمیکنند هم توهین به ما کرده و با آبروی یک شرکت و اعضای آن بازی کرده

آدرس های وب شرکت :

19. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

عضو انجمن mdf092 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    167 پست

همکارای عزیز مدیران صWHT خودتون نگاه کنید این کار درستی است تو امضائ یک کاربر توهین به یک کاربر دیگه بشه این یک توهین برای شرکت ما و اعضائ آن است این رسمش نیست الان 3 ماهه این تو امضائ یوزر mdf092 همیشه است هر تاپیکی که من باز کردم میاد زود این لینک رو ارسال میکنه که چی بشه : http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/ این کار جرم داره با آبروی کسی بازی کردن جرم کیفری داره اگه ما این ماجرا رو بندازیم تو دادگاه سایت WHT هم زیر سوال میرند . اینجا محیطی برای آموزش و فروش است نه جایی برای توهین به موقیت های شغلی یک دیگه

---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:01 AM ----------

کاش این قوانین رو آقای محمدی بخونه

این یوزر با نام کاربری mdf092 که آدرس سایتشون است : آریا هاست | میزبانی حرفه ای لینوکس - هاستینگ لینوکس - نمایندگی لینوکس که نه شرکت معتبری است نه دفتر معتبری داره نه کارمندی داره امده داره تخریب یک شرکت رو انجام میده . سال ورود به WHT هم 2010 است یک کاربر تازه به دوران رسیده که نه از سرور چیزی میدونه نه کار سرور تا حالا انجام داده . من موندم چرا مدیران این شخص را اسپم نمیکنند هم توهین به ما کرده و با آبروی یک شرکت و اعضای آن بازی کرده

اولا سابقه هرگز دلیل بر بهتر بودن نیست
    یه موقع یکی میاد اونقدر تلاش میکنه که از اونهایی که خیلی سابقه دارن میزنه جلو (پس این هیچ)
    ثانیا من فکر نمیکنم من توهینی کرده باشم اگه قرار به بازی با آبرو باشه این شما بودید که با خدمات غیرحرفه‌ای خودتون آبروی من رو داشتید به باد میدادید
    من شاید حدود یکسال باشه که به طور رسمی دارم کار هاستینگ میکنم اما مطمئن هستم دانش من با شما در همین زمینه بسیار فاصله داره و مهمتر از اون مشتری مداری و تعهد است که توی این زمینه هم من فکر میکنم باز هم سرتر باشم
    حداقل نشونه‌اش اینه که جهت رضایت مشتریانم پولی رو که برای سرور شما دادم رو بیخیال شدم و رفتم یه سرور درست و حسابی گرفتم که هر دم کسی نزنه اطلاعات و تنظیماتی رو که روش ساعتها بلکه روزها وقت میزاریم رو پاک کنه
    شرکت رو هم ثبت کردم و درحال تغییر آدرس و یه سری مسایل حقوقی و عقد قرارداد با بانک جهت پرداخت آنلاین و .. است
    ثالثا من اصلا هدف اصلیم فروش هاست به صورت گسترده نیست چون توی 10 سال گذشته اونقدر مشتری دادم که در مرحله بی نیاز از تبلیغ باشم (اگر یادتون باشه گفتم اعتبار برام از پول خیلی مهمتره)
    وقتی شما دیگه تلفن رو از ترس‌تون جواب نمیدید و میگید هر کاری دوست دارید بکنید فکر کنم این حداقل کاریه میتونم بکنم
    البته خیلی برام مهم نیست دیدگاه من اینه: من که ضرر کردم حداقل جلوی ضرر حرفه‌های دیگر رو بگیرم
    حالا شما اگر کسی رو پیدا کردید که خدمات خیلی خوب نمیخواد و میخواد برای شروع با شما کار کنه اون قصه اش فرق میکنه
    اگر آقای رضایی که پیش من خیلی اعتبار داره نبود من که با شما آشنا نمیشدم چون اون موقع هم من داشتم مستقیم خرید میکردم که گفت بیاد و از ایشون خرید کن

حالا کلا من دیگه نه با شما کاری دارم و نه بحثی، فقط هدفم جلوگیری از ضرر دیگران و گوشزد خدمات خوب و تعهد حرفه‌ای به شماست. شما هم مثل برادر کوچیکتر من اگر بتونید خوب کار کنید و کارتون رو گسترش بدید من که بخیل نیستم

امیدوارم بتونید یه تحولی توی کار رو و نحوه فعالیت خود بدید

21. تعداد تشکر ها از mdf092 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    203 پست

دوست عزیز شما که مشتری به غیر از خودت رو سرورت کسی نبود به اونا شما میگید اعتبار -- آقای رضایی همین الان یک سرور دیگه از کانادا گرفته داره کاراشو انجام میده چرا فقط شما مشکل داشتیند اگه کار ما و پشتیبانی ما خوب و حرفه ای نبود آیا دوباره تمدید میکردند یا نه تمدید که کردند هیچ , یک سرور از کانادا هم آماده کردیم دارند با خیال راحت استفاده میکنند . من یک نمونه از مشتری هام رو که خودتون میشناسید را گفتم . اگه از خدمات ما راضی نبود آیا ما رو بشما معرفی میکردند . منتقی حرف بزنیم

شما نه حرفه ای هستید نه سظح سوادتون به حدی نیست که نظر بدید پس بیخیال نظر دادن باش شما به 2 تا دستور که از همین انجمن یاد گرفته اید می گید ساعت ها روی سرور کار کردم عجب شما که این همه حرفه ای هستید چرا بیلگتس نشدید

کار سرور بچه بازی نیست : بله من کوچیک دوستان هستم اما برادر کوچیک شما نیستم و نمیشم
    ویرایش توسط samanenic : November 1st, 2010 در ساعت 14:05
    آدرس های وب شرکت :

23. تعداد تشکر ها از samanenic به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)