بنده بحثم با شما تمام شد به خاطر همین ادامه ندادم که " اسپم " نشه ولی :
1. من فقط یک وبسایت ندارم که بخوام تایید اعتبارش رو ثابت کنم و درون امضا قرارش بدم که شما کلیک کنید دوست عزیز.
2. شما بیت کوین خواستید بنده گفتم سلام اگر با احراز هویت مشکلی ندارید بنده در خدمتم شما هم گفتی مشکلی نیست ( بنده نه گفتم آدم معتبری هستم نه گفتم رئیس و مدیر عامل هستم و نه .. ) شما یک درخواست داشتید بنده هم شرایطش رو گفتم ( میتونه تایید بشه میتونه هم نشه ) .. بدون هیچگونه بحث و دعوا.
3. شما اومدی حرف از مدارک و مجوز و قانون زدی !!! که بنده هم عرض کردم اگر شیراز تشریف دارید اعلام کنید تا بهتون نشون بدم .. ( هم مجوز کار در حوزه ی فعالیتی خودمون ، هم نماد اعتماد ، هم خط ثابت ( ایران ) هم موبایل ( دائمی ) و هم جا و مکان برای فعالیت...
و اما شما اومدی چی گفتی؟؟؟
بالاترین مجوز برای کسب و کار و فعالیت اینترنتی در حال حاضر برای ایرانیان داشتن ای نماد هست دوست عزیز ، شما اگر ای نماد نداشته باشید درگاه هم بهتون نمیدن و خیلی از مسائل دیگر ... حالا شما تو بلاد کفر مجوز کسب و کار دارید از همون کشور هم باید برید بیت کوین بخرید.ولی مجوز هایی که بنده عرض کردم از نماد معتبرتر هستند
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!بده می تونستم شکل های مختلف مدرک برای شما ارائه کنم حتی با نام خودتون! ( ایرانی)
به نظر من بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه چون به جاهای باریک میکشه :دی ، ولی من همیشه برای پاسخگویی آماده هستم..
شاد باشید