نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
بنده تمام پست های خودم و پاک میکنم
البته مدارک متعتبری ارائه کردم و شما متاسفانه وب سایت خودتون و تاییداعتبار نکردید
ولی به صورت خلاصه خدمت شما عرض کنم
کاربر ایرانی در حال حاضر کاربری هست که داره مدرک جعلی ارائه میده برای دیتاسنتر ovh و پی پال و سرویس دریافت میکنه
بده می تونستم شکل های مختلف مدرک برای شما ارائه کنم حتی با نام خودتون! ( ایرانی)
بنده با ماهیت کار شما مشکلی نداشتم - مشکل این بود که شما اول اعتبار خودتون و ثابت می کردید بنده عرض می کردم چشم مدرک ارسال میشه
که نکردید و این ضعف از طرف شما بود
در هر صورت موفق باشید
بنده بحثم با شما تمام شد به خاطر همین ادامه ندادم که " اسپم " نشه ولی :

1. من فقط یک وبسایت ندارم که بخوام تایید اعتبارش رو ثابت کنم و درون امضا قرارش بدم که شما کلیک کنید دوست عزیز.

2. شما بیت کوین خواستید بنده گفتم سلام اگر با احراز هویت مشکلی ندارید بنده در خدمتم شما هم گفتی مشکلی نیست ( بنده نه گفتم آدم معتبری هستم نه گفتم رئیس و مدیر عامل هستم و نه .. ) شما یک درخواست داشتید بنده هم شرایطش رو گفتم ( میتونه تایید بشه میتونه هم نشه ) .. بدون هیچگونه بحث و دعوا.

3. شما اومدی حرف از مدارک و مجوز و قانون زدی !!! که بنده هم عرض کردم اگر شیراز تشریف دارید اعلام کنید تا بهتون نشون بدم .. ( هم مجوز کار در حوزه ی فعالیتی خودمون ، هم نماد اعتماد ، هم خط ثابت ( ایران ) هم موبایل ( دائمی ) و هم جا و مکان برای فعالیت...

و اما شما اومدی چی گفتی؟؟؟

ولی مجوز هایی که بنده عرض کردم از نماد معتبرتر هستند
بالاترین مجوز برای کسب و کار و فعالیت اینترنتی در حال حاضر برای ایرانیان داشتن ای نماد هست دوست عزیز ، شما اگر ای نماد نداشته باشید درگاه هم بهتون نمیدن و خیلی از مسائل دیگر ... حالا شما تو بلاد کفر مجوز کسب و کار دارید از همون کشور هم باید برید بیت کوین بخرید.

بده می تونستم شکل های مختلف مدرک برای شما ارائه کنم حتی با نام خودتون! ( ایرانی)
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!

به نظر من بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه چون به جاهای باریک میکشه :دی ، ولی من همیشه برای پاسخگویی آماده هستم..

شاد باشید