نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
آخه نه کلا این نوع پست زدن برای من آشناست ، یادمه پی لاین پلاگین یکی از مدیران وی بی ایران را د/ز/دیده بود بعد که اون مدیر اکانت ایشان را بن کرده بود و اسم پی لاین را هم ف/یلتر ایشان درست با همین لحن که فردا شکایت میکنیم و واحد حقوقی فلان میکنه برخورد کرده بود ولی دو سه هفته دیگه سایت خودشان را ف/یلتر کردند
یک سوال هم برای من وجود داره که خواهش میکنم جواب بدید
تا سایتی نماد نداشته باشه بانک بهش درگاه نمیده و کلا این فکر کنم قانون بانک مرکزی هست و تمامی بانک ها و psp ها موظف به رعایت اون هستند و از طرفی استفاده از درگاه یک سایت برای سایت دیگه هم ممنوع هست حالا همین سایت های درگاه واسط از جمله همین pay.ir و یا خود شما چطور درگاه گرفتید ؟ یعنی اصلا درگاههای سایت های درگاه واسط خودشان بر اساس کدام مجوز در حال فعالیت هستند ؟
من که تو سایت هیچکدام نه نمادی میبینم ، نه مجوزی ...
در ارتباط با مجوز عرض کنم که روش دریافت درگاه از طریق نماد نیست
می تونید با یکی از psp ها طرف قرارداد بشید که البته ساده نیست
ساده عرض کنم خدمت شما که اگر مجوز درگاه واسط و نداشته باشید به این صورت و این سرویس و ارائه کنید
اگر کاربر با درگاه شما . دز.دی کنه به پای شما نوشته میشه! و این میشه دردسر بیشتر درگاه های واسطی که جمع شدن
ولی خلاصه عرض کنم بله راهکار وجود داره و اون هم نیاز به دریافت اون مجوز هست و البته بعد از اون دیگه نمیشه شما از 6 تا بانک درگاه بدید!
فقط باید از اون psp طرف قرارداد خودتون درگاه ارائه کنید
یکی ممکنه سامان کیش و انتخاب کنه و بنده همکاری و با ایرانکیش نهایی کردم
پیروز باشید