نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
باسلام
خیر دوست گرامی بنده به افراد زیادی پیغام دادم و هدفم شخص شما نبودید
در هر صورت بنده بیت کوین مورد نیاز و تهیه کردم از فرد معتبر
هرچقدر هم فرد معتبری باشید و محترم برای درخواست مدرک باید یک دلیل قابل قبول و مجوز مورد نیاز باشه
اگر بحث اعتبار باشه بنده هم بالای 9 سال در این حرفه هستم و نمایندگی معتبر بسیاری از دیتاسنترها هستیم
فرد عزیزی که بنده ازش الان تهیه کردم با یک جستجوی ساده تمام اعتبارات مورد نیاز و به دست آورد
در نهایت سپاس از توجه شما و بنده روی صحبتم مستقیم با شخص شما نبود
اگر بود حتما اشاره می کرد
به صورت کلی هم عرض کنم
فردی که بدون هیچ مجوزی و فقط داره با یک وب سایت فعالیت میکنه در این زمینه به صورت کلی داره مرتب تخلف میشه
چه 6 ماه چه 20 سال
مدارک شناسایی باید به ارگان و شرکت های معتبر ارائه بشه - این و بنده نمی گم و قانون میگه در سرتاسر دنیا
پیروز باشید
دلیلش واریز از حساب فرد یا اشخاص دیگر هست یا همون (3rd party ) که فردا میان سراغت میگن به چه دلیل ریال گرفتی از کی گرفتی و .. اما وقتی شما و امثال شما احراز هویت میشید ، زمانی که ریال میزنید مدارک ارسالی شما با دارنده ی حساب بانکی چک میشه !!

**

بله فردا روزی هم اگر من به شما نیاز پیدا کردم ، در صورتی که شما مدارک بخواهید بنده باید ارسال کنم..

**

ما مجوز فعالیت تو حوزه ی کاری خودمون رو داریم ، در صورتی که شیراز باشید میتونید تشریف بیارید بهتون نشون بدم. در کنارش هم برای خدمات به وبمستر ها تبادل بیت کوین انجام میدیم که هیچ جاییی توی وب یا سایت دولتی ننوشته اگر کسی بیتکوین بفروشه مجرمه ، که در اون صورت شما هم مجرم و خلافکاری چون خرید بیت کوین انجام دادی ، پس زیاد تند نرو ...

و باز در مورد این جمله که توضیح دادم :

مدارک شناسایی باید به ارگان و شرکت های معتبر ارائه بشه - این و بنده نمی گم و قانون میگه در سرتاسر دنیا
باید رو شما میگی !! ما هم میگیم اکی مشکلی نیست ، ولی بنده تو پست اولم گفتم " در صورتی که مایل باشید ، در صورتی که با احراز هویت مشکلی ندارید " در خدمتم ، که شما گفتی مشکلی نیست و پستتونم هست.. شما که مشکل داشتی چرا گفتی مشکلی نیست؟؟

اینارو توضیح دادم که بقیه بهتر با اخلاق و رفتار شما آشنا بشن..

خوش باشید