نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
دوستان عزیزی که از بنده درخواست ارائه مدرک شناسایی می کنند
لطفا مجوز خودشون هم از بانک مرکزی مبنی بر فعالیت در تبادل ارز و یا مجوز صرافی هم ارائه بفرمایند
چرا باید برای وب سایت و مجموعه ای که هیچ هویتی نداره بنده مدارک معتبر خودم و ارسال کنم...؟
دوستانی که آفر ارائه می کنند لطفا در نظر داشته باشند بنده مدرک شناسایی خودم و ارائه نخواهم کرد
همچنین میزان مورد نیاز امروز 2 بیت کوین می باشد

سلام بیت کوین موجوده ...

در صورتی که با احراز هویت مشکلی نداشته باشید در خدمتم /. در حال حاضر 1 بیت = 3,101,000 تومان
نه الزام کردم ، نه تهدید کردم نه گفتم تو بانک مرکزی هستم و .. و شما جواب دادید :

مشکلی نیست
پیام دادید ، امار گرفتید قیمت خواستید اعلام کردیم ، حالا میان مجوز از بانک مرکزی میخواهید !!!

البته شما صحبتی در مورد من نکردید ولی چون امروز به بنده پیام دادید 99% منظورتون من بودم .. در صورتی که من روز اول گفتم " در صورتی کی .. "

با این حال اگر توی این انجمن کسی شما رو بشناسه بله انجام میده ، ریال هم میگیره و دلار هم میده ولی من شما رو نمیشناسم و از هر کس دیگه ای هم که کارش تبادل بیتکوین باشه بخواهید بخرید محال ممکن هست که ازتون مدرک نگیره...

در هر صورت ما 9 سال هست که کارمون همینه دوست عزیز .. شاید اینجا "new user" عنوانمون باشه ولی تو اکثر انجمن های معتبر و پربازدید کاربر فعال و با بیش از 150 فیدبک داریم..

موفق و موید باشید