نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: صفحه سفید دامنه ها

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض صفحه سفید دامنه ها

سلام وقت بخیر بنده تقریبان تمامی مشکلات رو بر طرف کردم و فقط مونده صفحه سفیدی که توی ناحیه کاربری زمانی که میخوام دامنه ها رو مشاهده کنم برام میاد . قبلا درست بود و بدون مشکل کار میکرد. اما الان خراب شده . اینجا رو میگم clientarea.php?action=domains

2. # ADS

عضو انجمن planday آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : صفحه سفید دامنه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mbm159 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر بنده تقریبان تمامی مشکلات رو بر طرف کردم و فقط مونده صفحه سفیدی که توی ناحیه کاربری زمانی که میخوام دامنه ها رو مشاهده کنم برام میاد . قبلا درست بود و بدون مشکل کار میکرد. اما الان خراب شده . اینجا رو میگم clientarea.php?action=domains
    درود بر شما دوست گرامی
    از داخل سی پنل نسخه php خودتان را حداقل یک نسخه به بالاتر ببرید مشکلاتتون رفع میشه. پیش فرض اکثرا 5.3 هستش که شما حداقل 5.5 بزارین خوبه. با وردپرس و ... هم 5.5 مشکل نداره یا 5.6
    من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب

عضو انجمن ITarashe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    124 پست

پیش فرض پاسخ : صفحه سفید دامنه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mbm159 نمایش پست ها
    سلام دوست من

احتمالا این اتفاق بخاطر memory limit هست . در فایل php.ini مقدار memory_limit را برابر 256MB قرار دهید و یکبار وب سرور خود را ریستارت کنید.
    برای آپاچی :
    service httpd restart
    و nginx:
    service nginx restart
    در صورتی که مشکل حل نشد، مجددا درون فایل php.ini مقدار display_errors را برابر On قرار دهید و وب سرور را ریستارت کنید.
    سپس ارور مشاهده شده را قرائت نموده و در فروم قرار دهید تا بتوانیم بهتر راهنماییتان کنیم.

متشکرم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)