-
December 16th, 2016, 19:41
مشکل در اندازه تصاویر شاخص در ورد پرس
با سلام دوستان بنده وقتی برای پستی تصویر شاخصی قرار میدهم در صفحه اصلی قرار میگیره و هم در داخل خود پست
در صفحه اصلی در یک قاب کوچک قرار میگیره اما مشکلش این هست که بالا پایین تصویر نشان داده نمیشه و تصویر ناقص نشان داده میشه , حتی در داخل پست که تصویر هم بزرگ میشه اما کامل نشان داده نمیشه
popfaa.ir این وب سایت بنده هست , خیلی تلاش کردم اما نتونستم درستش کنم
میشه راهنماییم کنید لطفا
-
-
December 16th, 2016 19:41
# ADS
-
December 29th, 2016, 23:55
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در اندازه تصاویر شاخص در ورد پرس

نوشته اصلی توسط
namayeshkar
با سلام دوستان بنده وقتی برای پستی تصویر شاخصی قرار میدهم در صفحه اصلی قرار میگیره و هم در داخل خود پست
در صفحه اصلی در یک قاب کوچک قرار میگیره اما مشکلش این هست که بالا پایین تصویر نشان داده نمیشه و تصویر ناقص نشان داده میشه , حتی در داخل پست که تصویر هم بزرگ میشه اما کامل نشان داده نمیشه
popfaa.ir این وب سایت بنده هست , خیلی تلاش کردم اما نتونستم درستش کنم
میشه راهنماییم کنید لطفا
دوست گرامی متاسفانه من خیلی منتظر موندم سایت شما لود بشه اما اونقدر سرعت شما پایین بود که باز نشد...
در خصوص این موضوع باید عرض کنم شما باید کدهای css قالب رو که مربوط به تصویر شاخص هستند مورد بررسی قرار بدید و سایز اون ها رو بیشتر کنید / یا اینکه شما باید متناسب با سایز قالبتون تصاویر شاخص رو قرار بدید.
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
-
-
December 30th, 2016, 00:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
planday
دوست گرامی متاسفانه من خیلی منتظر موندم سایت شما لود بشه اما اونقدر سرعت شما پایین بود که باز نشد...
در خصوص این موضوع باید عرض کنم شما باید کدهای css قالب رو که مربوط به تصویر شاخص هستند مورد بررسی قرار بدید و سایز اون ها رو بیشتر کنید / یا اینکه شما باید متناسب با سایز قالبتون تصاویر شاخص رو قرار بدید.
من که نگاه کردم مشکلی نبود این پست مال 13 روز پیشه گویا مشکلشون حل شده
-
-
December 30th, 2016, 01:08
ظاهرا مشکلشون حل شده.
بطور کل می تونید از کد زیر برای تنظیم کردن دقیق سایز کد زیر رو به funtions.php قالب وردپرس اضافه کنید:
کد HTML:
set_post_thumbnail_size( 50, 50 );
عدد ۵۰ اول برای عرض و عدد ۵۰ دوم برای طول هست.
و یا می تونید مقدار زیر رو برای کلاس عکس شاخص انتخاب کنید.
کد HTML:
.post-thumbnail{
width: 100%;
height: auto;
}
-