-
December 16th, 2016, 13:47
عضو انجمن
بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروید چیست؟
من میخوام برنامه نویسی مخصوص ساختن نرم افزار اندروید رو یاد بگیرم. در محیط زیر: (پیشنهادی گوگل)
https://developer.android.com/studio/index.html
حالا کدوم زبان رو باید یاد بگیرم؟
۱- پایتون
۲- جاوا
۳- سی پلاس پلاس
کدوم زبان اینده بهتری میتونه داشته باشه؟
-
-
December 16th, 2016 13:47
# ADS
-
December 16th, 2016, 13:53
عضو جدید
پاسخ : بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروید چیست؟
جاوا
با اندروید استودیو یا اکلیپس میتونید برنامه آندروید بنویسید
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا خیر من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
-
-
December 16th, 2016, 13:55
عضو دائم
-
-
December 16th, 2016, 14:03
عضو انجمن
مگه گوگل نمیخواست پایتون رو جایگزین جاوا کنه؟
پس پایتون کاربردش چیه؟
-
-
December 16th, 2016, 14:13
عضو انجمن
-
-
December 16th, 2016, 14:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مگه گوگل نمیخواست پایتون رو جایگزین جاوا کنه؟
پس پایتون کاربردش چیه؟
با پایتون هم میشه آندروید نوشت اما نه مستقیم بلکه با رابط ها و لایببری هایی که وجود داره ...
هسته آندروید لینوکس هست اما برای رابط کاربری و برنامه ها از جاوا استفاده شده و حالا حالا ها جاوا خواهد بود
پایتون زبان قدرتمندی هست که چندسکویی هست نمیشه گفت مثلا فقط میشه باهاش سیستم های تحت وب نوشت ... اطلاعات بیشتر
موفق باشید
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا خیر من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
-
-
December 16th, 2016, 14:16
عضو انجمن
اگه بخوام با پایتون برنامه جاوا رو بنویسم باید از چه محیطی استفاده کنم؟
از نظر امکانات: میتونم برنامه هایی رو که با جاوا ساخته شدن رو با پایتون بسازم؟
چون قبلا در همین انجمن توی یه تاپیک به این نتیجه رسیده بودیم که پایتون اینده بهتری نسبت به جاوا داره...
-
-
April 21st, 2025, 18:18
سلام دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه. اگر این پرسش برای خودتون یا هرکدوم از دوستانی که از این تاپیک بازدید میکنند هنوز برقرار باشه، در حال حاضر و در سال 2025 پیشنهاد میکنم در وهله اول، روی گزینه هایی که در نظر گرفتید و مسیرهای احتمالی پیش رو تجدید نظر کنید. در وهله اول شاید برنامه نویسی اندروید و شروع یادگیری اون از صفر در عصر فعلی تصمیم چندان منطقی و در بلند مدت جذابی نباشه. اما اگر تصمیم تون هنوز بر این هست که وارد حوزه طراحی اپلیکیشن اندروید بشید، هنوز میشه انتخابی داشت که کمی محتاطانه تر (!) باشه و عمر آموخته ها و تجارب رو بشه کمی بهبود داد توسط این انتخاب. گزینه ای که داریم در موردش صحبت میکنیم استفاده از زبان پایتون برای این کاربرد هست. بدیهی هست که در ادامه یادگیری پایتون، فریم ورک ها، کتابخانه ها و ابزارهایی که یاد میگیرید در هرکدوم از کاربردهای پایتون متفاوت خواهند بود؛ اما باز هم میشه در این مسیر هوشمندانه پیش رفت طوری که زیاد از هوش مصنوعی و نفوذ بالای اون جا نمونید. در ابتدای مسیر و تا زمانی که تکنولوژی AI این اجازه رو میده توصیه میکنم توسعه اندروید رو با هوش مصنوعی ادغام کنید؛ در ادامه هم که به احتمال بسیار زیاد به طور ناگزیر، جایگزینی هایی در بعضی بخش ها با AI اتفاق خواهد افتاد، تجربه کاریتون رو توسط پایتون به سمت هوش مصنوعی و حیطه های مرتبط با اون (از جمله یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، مهندسی داده و…) هدایت کنید. با آرزوی موفقیت برای شما و سایر دوستان.
-