دوستان vps نیاز دارم که هاردش چهارصد گیگ باشه و ترافیکش هم در حد یک دو ترابایت در ضمن سرعت دانلودش هم مناسب باشه
رم هم مهم نیست طوری باشه که بشه روان کار کرد در حد 256 اینا
قیمت بدین لطفا
دوستان vps نیاز دارم که هاردش چهارصد گیگ باشه و ترافیکش هم در حد یک دو ترابایت در ضمن سرعت دانلودش هم مناسب باشه
رم هم مهم نیست طوری باشه که بشه روان کار کرد در حد 256 اینا
قیمت بدین لطفا
PowerEdge 860
Quad Core 2.40GHz
2GB DDR-2 - (2x) 250GB SATA
dc : caro
قیمت : 160000 ماهانه
Core 2 Duo 2.9GHz
Ram : 2GB
HDD :500GB (RAID-1)
dc Iweb
فیمت 120000 تومان ماهانه
مجازی اختصاصی - فول منیج
خواستید پیام خصوصی بدید
موقت هست یعنی یه سری فایل ها رو می خوام دانلود کنم که می خوام رو سرور مجازی ببرموشون اول
من از خود شما سرور دارم چقدر پیشنهاد می دین برای افزایش هارد دیسک من به این مقدار هارد؟
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
دوستان قیمت بالا ندین موقت می خوام برای دو ماه حداکثر و رم می خوام که پایین باشه
رم 512
هارد : 400
پهنای باند 1.5 ترابایت .
ای پی : 1 عدد
دیتاسنتر : wowrack
قیمت : 70000 تومان .
Coming soon
سلام
دیتاسنتر:wowrack
رم 512
هارد 400
پورت سرور اصلی : 1گیگابیت
در محاسبه پهنای باند outbound(دیتای ارسالی توسط سرور) محاسبه نخواهد شد و فقط inbound(دیتای دریافت شده توسط سرور) محاسبه خواهد شد.
inbound : 700GB
قیمت : 50.000 تومان
====================================
دیتاسنتر:singlehop
رم 512
هارد 400
پورت سرور اصلی : 1گیگابیت
پهنای باند ماهیانه: 2000GB
قیمت : 60.000 تومان
موفق باشید
ویرایش توسط info_dlsong : October 31st, 2010 در ساعت 21:19
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
با این مشخصات که میخواید فکر کنم سرور اختصاصی تهیه کنید بهتر باشه !
اگر برای دانلود میخواهید 100% به مشکل میخورید.. من یک هاست 70 گیگ هارد دارم بالای 1 ترابایت میسوزونه پهنا..بعد 400 گیگ هارد رو فقط 2 ترابایت پهنا؟ بهتره به فکر پهنای باندشم باشید..
دوستان گفتند بهتره سرور خصوصی بگیرید.چون اگر هم پهنا تموم نکنید سرورتون میخوابه!
سرور اختصاصی خیلی بهتر و مفید تره براتون
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
آقا این چیزی که شما می خواهید با 20 تا 30 تومن بالاتر یک سرور اختصاصی با امکانات بهتر و قوی تر می تونید بخرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)