-
December 11th, 2016, 16:46
پاسخ : مدیریت سرور

نوشته اصلی توسط
sssoheil
سرورتون باید زیر مانیتورینگ قرار بگیرد و یک سری لاگ ها چک شود تا بتوان حمله را تشخیص داد.
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح دهید چطور میتونم اینکار را انجام بدهم؟
-
-
December 11th, 2016 16:46
# ADS
-
December 12th, 2016, 10:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح دهید چطور میتونم اینکار را انجام بدهم؟
این مورد نیاز به دانش فنی نسبتا بالایی دارد
نمیتوان در یک خط توضیح داد و شما هم این مورد را فرا بگیرید و مشکل را حل کنید
پیشنهاد می کنم چون دانش فنی مناسب در این زمینه را ندارید اصلا خودتان وارد عمل نشوید
یک فرد متخصص را پیدا کنید تا برایتان مشکل را بررسی و حل کند
شاید نیاز به تعویض سرور باشد و شاید هم با کانفیگ و ... حل شود
بهرحال پیشنهاد می کنم در بخش مناسب تایپیک بزنید تا همکاران بتوانند به شما تعرفه های خودشان را اعلام کنند و مشکلتان را رسیدگی کنند.
می توانید هم از سرویس های هاست اشتراکی و یا سرورهای مدیریت شده استفاده کنید که مطمئن تر خواهد بود.
-
-
December 12th, 2016, 11:15

نوشته اصلی توسط
pardazit.net
این مورد نیاز به دانش فنی نسبتا بالایی دارد
نمیتوان در یک خط توضیح داد و شما هم این مورد را فرا بگیرید و مشکل را حل کنید
پیشنهاد می کنم چون دانش فنی مناسب در این زمینه را ندارید اصلا خودتان وارد عمل نشوید
یک فرد متخصص را پیدا کنید تا برایتان مشکل را بررسی و حل کند
شاید نیاز به تعویض سرور باشد و شاید هم با کانفیگ و ... حل شود
بهرحال پیشنهاد می کنم در بخش مناسب تایپیک بزنید تا همکاران بتوانند به شما تعرفه های خودشان را اعلام کنند و مشکلتان را رسیدگی کنند.
می توانید هم از سرویس های هاست اشتراکی و یا سرورهای مدیریت شده استفاده کنید که مطمئن تر خواهد بود.
خوب این دانش فنی بالاخره باید یجوری کسب بشه منظورم اینه مرجعی چیزی نیست که بخونم انگلیسی یا فارسی
با سپاس
-
-
December 12th, 2016, 11:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
خوب این دانش فنی بالاخره باید یجوری کسب بشه منظورم اینه مرجعی چیزی نیست که بخونم انگلیسی یا فارسی
با سپاس
بله ولی این دانش بیشتر بصورت تجربی هست و در ابتدای کار نمیتوان روی سرور اصلی تست کرد . مشکل این هست که ممکن هست سرور را از این که هست بدتر کنید.
-
-
December 12th, 2016, 11:23

نوشته اصلی توسط
neda_sh
با سلام خدمت دوستان
من یک سرور مجازی دارم و سایتم روی آن آپلود کردم سایتم در واقع اصلا ترافیک نداره نهایت 10 بازدید در روز اما سرعت باز کردن صفحات سایت خیلی متغییره مثلا 3 ساعت سرعت لود سایت خوبه یه دفعه چند ساعت سرعت خیلی کند میشه...
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم میگه سرور مدیریت شده نیست خودتون باید بررسی کنید و مدیریت کنید...
من متوجه نمیشم مدیریت شده نیست منظورشون چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکارهایی روی سرور باید انجام بدم که مشکلی از لحاظ سرعت لود سایت و مسایل دیگه نداشته باشم...
با سپاس
سلام.خیلی خلاصه یعنی سرور خوب کانفیگ نشده.
-
-
December 12th, 2016, 11:24
عضو انجمن
سیستم هایی مانند host tracker میتواند برای شما کار آمد باشد ، تا در زمان قطعی مطلع شوید .
عرض کردم در صورتی که به صورا ذستی قصد مانیتورینگ دارید در cmd با استفاده از فرمان پینگ
#ping -t site.com
وارد نمایید و در زمان قطعی چک کنید ایا سرور تایم اوت میشود یا خیر
این مورد ساده ترین روش برای برسی شبکه میباشد
تست ICMP میباشد
موفق باشید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sahar_tym
درود
این مورد همیشه نمیتونه مربوط به کانفیگ باشه ، در صورتی که مشکل سخت افزاری و یا شبکه ای بر روی سرور اختصاصی مرکزی باشه که ماشین مجازی روی اون ساخته شده
موفق باشید
-
-
December 12th, 2016, 11:35

نوشته اصلی توسط
sahar_tym
خوب سرور را چطوری میتونم خوب کانفیگ کنم
-
-
December 18th, 2016, 16:04

نوشته اصلی توسط
neda_sh
خوب سرور را چطوری میتونم خوب کانفیگ کنم
با متخصصینش در تماس باشین
-